Παρασκευή, 23 Φεβ.
14oC Αθήνα

Μπέττυ Μαγγίρα: Γιατί «τσίνισε» με την Τζο Κουτσοκώστα και το beef με την Κατερίνα Καινούργιου

Μπέττυ Μαγγίρα: Γιατί «τσίνισε» με την Τζο Κουτσοκώστα και το beef με την Κατερίνα Καινούργιου

Αποκαλυπτική η Μπέττυ Μαγγίρα, μίλησε, το βράδυ της Τετάρτης (31.01.2024), στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την παραίτηση της Τζο Κουτσοκώστα από την εκπομπή της αλλά και το… φημολογούμενο beef με την Κατερίνα Καινούργιου.

Η Μπέττυ Μαγγίρα εξήγησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου γιατί «τσίνισε» με τις δηλώσεις της Τζο Κουτσοκώστα αλλά και το τι συζήτησαν όταν εκείνη έκανε γνωστό ότι παραιτείται από το «I Love ΣουΚου».

«Η η ίδια θέλησε να φύγει, η ίδια αποφάσισε ότι δεν ταίριαζε. Όταν μας έγινε γνωστό ότι δήλωσε την παραίτηση της, την πήρα τηλέφωνο, την ρώτησα γιατί και μου εξήγησε τους λόγους.

Μου είπε ότι “θεωρώ πως δεν ταίριαξα, δεν έφερα αυτό που μου ζητάγατε και δεν ένιωθα καλά”. Της είπα και ‘γω, «”ολύ καλά έκανες, συμβαίνει αυτό στη ζωή μας καμιά φορά με τις χημείες των ανθρώπων»” Μπορεί άλλα να φαντάζεσαι εσύ ότι θα πας να κάνεις κάπου και τελικά άλλα να προκύψουν, οπότε είναι πολύ σωστό.

Δεν μου άρεσε η αντιμετώπιση της η μετέπειτα, δηλαδή το πως το χειρίστηκε δημόσια γιατί δεν ήταν τόσο ξεκάθαρη και άφηνε να αιωρούνται πράγματα. Ενώ δήλωσε αυτό και ήταν πάρα πολύ σωστό, καλά έκανε αφού δεν ένιωθε καλά, για τις εκπομπές αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί τους όταν κάποιος αφήνει κάτι να αιωρείται.

Όταν την ρώτησαν “θες να μας πεις πως είναι η σχέση σου με την Μπέττυ;”, εκείνη είπε πως “δεν θα ήθελα να πω”. Αυτό δεν αφήνει ποτέ θετικό πρόσημο, αφήνει αρνητικό. Σαν να συμβαίνει κάτι ενώ δεν συνέβαινε τίποτα.

Γι’ αυτό μου είπε ότι “δεν είπα κάτι”. Της εξήγησα όμως ότι αυτό που είπε, έτσι όμως το είπε, είναι αρνητικό το πρόσημο. Εν πάση περιπτώσει ήταν δική της απόφαση, δικά της τα λεγόμενα. Γλυκύτατη κοπέλα.

Όταν ήρθε όμως ήξερε τι θα κάνει, γι’ αυτό και ‘γω λίγο κάπως τσίνισα με τις δηλώσεις της. Όταν είσαι σε μια εκπομπή που είναι σχολιαστική και λες “δεν έχω μάθει να κουτσομπολεύω από το σπίτι μου”, ξέρεις τι γίνεται στα δοκιμαστικά. Βάζουμε βίντεο και σχολιάζουμε για να δούμε την χημεία μας, πως είμαστε εγώ και εσύ μαζί, αν ταιριάζουμε».

Η Κατερίνα Καινούργιου

Έχοντας απέναντί του τη Μπέττυ Μαγγίρα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε… εντολή να τη ρωτήσει για την Κατερίνα Καινούργιου. «Μου είπαν, “ρώτησε την γιατί έχει beef με την Καινούργιου”. Έτσι ακριβώς ήταν η φράση” είπε ο παρουσιαστής.

Και η Μπέττυ Μαγγίρα του απάντησε: «Πότε καλέ το έχω εγώ το beef με την Καινούργιου; Η Καινούργιου beef με μένα μπορεί να έχει, εγώ με την Καινούργιου αποκλείεται.

Η Κατερίνα κάποια στιγμή, όταν ήμουν στο OPEN ακόμα, είχα κάνει ένα τρέιλερ και θεώρησε ότι το έκανα για αυτήν. Στο τρέιλερ αυτό πήγαινα στο Παρίσι, όπου έκανα μια κυρία αφ’ υψηλού, έναν ρόλο στα τρέιλερ.

Σε εκείνο το τρέιλερ τότε έκανα ότι πάω στο Παρίσι. Η Καινούργιου, εκείνο το Σαββατοκύριακο, πήγε με τις φίλες της στο Παρίσι. Έπρεπε εγώ να το ξέρω; Θεώρησαν για κάποιον λόγο ότι σχολιάζω και πικάρω την Καινούργιου που πήγε στο Παρίσι με τις φίλες της. Ένα πράγμα ανεξήγητο! Δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο να με ρωτήσει!

“Μα το έλεγε όλη την εβδομάδα” μου έλεγαν. Και κάθομαι εγώ να βλέπω τις εκπομπές σας που λέει ο καθένας που θα πάει και τι θα κάνει; Μα είστε με τα καλά σας;» κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Media Τελευταίες ειδήσεις