Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Μπέττυ Μαγγίρα και Ευλαμπία Ρέβη απόψε στον Αρναούτογλου

Μπέττυ Μαγγίρα και Ευλαμπία Ρέβη απόψε στον Αρναούτογλου

Η Μπέττυ Μαγγίρα και η Ευλαμπία Ρέβη θα καθίσουν απόψε (31.01.2024, 24:00) στην… καρέκλα του The 2Night Show για να συζητήσουν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Η Μπέττυ Μαγγίρα, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, μιλάει για όλα και για όλους, αφού θεωρεί ότι πια οι παρουσιαστές πρέπει να έχουν άποψη. Πώς αισθάνεται που η Μαρινέλλα της πρότεινε να συνεργαστούν; Γιατί πίστευε ότι της κάνουν φάρσα;

Πόσο δύσκολο ήταν για εκείνη να αλλάξει τηλεοπτική στέγη; Γιατί δεν της άρεσε ο τρόπος που χειρίστηκε δημόσια την αποχώρησή της από το «I Love Σου Κου»  η Τζο Κουτσοκώστα; Γιατί θεωρεί ότι η Κατερίνα Καινούργιου έχει beef μαζί της; Γιατί δεν θα χαλάσει τη ζαχαρένια της για κανέναν; Τέλος, η Μπέττυ Μαγγίρα ανταγωνίζεται τις μουσικές γνώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό.

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show», καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι και η Ευλαμπία Ρέβη.  Η δημοσιογράφος ταξιδεύει από τα παιδικά της χρόνια στην Κέρκυρα μέχρι τον κόσμο της δημοσιογραφίας, που τελικά την κέρδισε. Πώς είναι να μεγαλώνεις με μπαμπά δάσκαλο και μαμά αγρότισσα;

Γιατί αποκαλεί τις 3 αδερφές της «καλές νεράιδες»; Πού αποκάλυψε στον άντρα της πως είναι ερωτευμένη μαζί του; Θα μπορούσε να συνεργαστεί μαζί του; Τέλος, μιλάει για την εκπομπή «Τώρα μαζί» και την υπέροχη συνεργασία της με τον Σπύρο Χαριτάτο, που την «ξεκλειδώνει» τηλεοπτικά.  

«The 2Night Show»: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη & Τετάρτη στις 24:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις