Media

Μπέττυ Μαγγίρα: Μόνος του το ζει ο Δημήτρης Παπανώτας το beef

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Άμα δεν μπορεί να δεχθεί την χιουμοριστική απάντηση ως απάντηση είναι δικό του πρόβλημα, δεν είναι δικό μου” σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα” με τον Κώστα Τσουρό. Όπως ήταν φυσικό, η παρουσιάστρια ρωτήθηκε για τα τηλεοπτικά μέτωπα που έχει ανοίξει τόσο με τον Δημήτρη Παπανώτα όσο και με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Άρα εσύ δεν θυμήθηκε τώρα να γίνεις παρουσιάστρια και σε ρωτάω γιατί υπάρχει όλο αυτό το beef τώρα με τον Δημήτρη Παπανώτα» υπογράμμισε, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο παρουσιαστής της εκπομπής με την καλεσμένη του να τοποθετείται ως εξής. «Όχι, ήμουν! Εξαπανέκαθεν που λένε! Ε, beef τώρα… Σιγά… Μόνος του το έχει ο Παπανώτας το beef, μόνος του το ζει. Άμα δεν μπορεί να δεχθεί την χιουμοριστική απάντηση ως απάντηση είναι δικό του πρόβλημα, δεν είναι δικό μου».

«Δεν με απασχολεί καθόλου. Να, σήμερα του πρότεινα και δουλειά! Είπαμε εμείς στην εκπομπή μας ότι μπορεί να κάνει το OPEN με παρουσιαστές και είπα «να, λοιπόν, μια ωραία θέση για τον κ. Παπανώτα στην κριτική επιτροπή» πρόσθεσε η Μπέττυ Μαγγίρα για να υπογραμμίσει, με χιούμορ, πως «είμαι καλός άνθρωπος κατά βάθος».

 

«Ωραία, με τον Παπανώτα δεν σε νοιάζει. Με την Καινούργιου τι γίνεται, ρε συ Μπέττυ;» ρώτησε, εν συνεχεία, ο Κώστας Τσουρός με την καλεσμένη του να απαντά «άντε καλέ, περσινά ξινά σταφύλια. Από που και ως που τώρα; Πάει, πέρασε αυτό. Μόνη της το ζει και η Κατερίνα! Νομίζω ότι εμείς στην τηλεόραση, επειδή καμιά φορά μπορεί να μην έχουμε θέματα, παίρνουμε από άλλες εκπομπές που μπορεί να πουν κάτι για εμάς και το κάνουμε θέμα. Όχι, όχι, δεν έχω τίποτα με την Κατερίνα αλήθεια. Έχουμε δουλέψει και μια χρονιά στον Alpha μαζί με την Αλέκα Καμηλά και τον Γιώργο Λιανό».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ο Φωκάς Ευαγγελινός δεν θα είναι στη Eurovision 2027 – Μετρά 22 συμμετοχές ως creative director και χορογράφος
Κορυφαία στιγμή της διαδρομής του παραμένει φυσικά το 2005, όταν μαζί με την Έλενα Παπαρίζου χάρισαν στην Ελλάδα την 1η θέση και μία από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις στην ιστορία του θεσμού.
Φωκάς Ευαγγελινός
Η Χριστίνα Βίδου σε μια εξομολόγηση ψυχής: «Τότε ένιωσα ότι αδικούμαι, η κόρη μου δεν ξέρει πόσο έχω πονέσει – Μιλάμε με τη Σία Κοσιώνη»
«Ανοίγεις την πόρτα του σπιτιού σου, παίρνεις μια πολύ ωραία, μεγάλη, βαθιά ανάσα και λες καλημέρα ζωή» λέει, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Βίδου στο Zappit.gr
Η Χριστίνα Βίδου σε μία εξομολόγηση ψυχής