Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 28 Απριλίου

 Τι θα γίνει στην αγαπημένη σας σειρά

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Η Αντιγόνη θεωρεί ότι αποστολέας του εκφοβιστικού μηνύματος ήταν ο Πέτρος. Του ξεκαθαρίζει, λοιπόν, ότι τέτοιου είδους εκφοβισμοί δεν πιάνουν σε εκείνη. Ο Πέτρος μάταια προσπαθεί να την πείσει ότι δεν έστειλε εκείνος το μήνυμα. Έτσι, καλεί το Στέφανο για να τον ενημερώσει ότι και κάποιος άλλος έχει συμφέρον να μην αποκαλυφθεί η τοποθεσία όπου βρίσκεται το πτώμα τού Αραβαντινού.

Η Εύα κοιτάζει κρυφά το κινητό της Μαρίλιας και καταφέρνει να μάθει το όνομα και τον αριθμό του τηλεφώνου του εραστή της. Η Μελίτα, σε μια έκρηξη θυμού, αποκαλύπτει στον Πέτρο ότι ο κρυφός εραστής της Αμαλίας ήταν ο Λουκάς. Η Στέλλα, πικραμένη από την αλήθεια, συγκρούεται με το Λουκά και του εξηγεί ότι δεν είχε κανένα δικαίωμα να ανακατευτεί στην προσωπική της ζωή.

Η Νταίζη πιστεύει ότι το άτομο που κρατάει τα διαμάντια, παρακολουθεί από καιρό τις ζωές τους και γνωρίζει την αλήθεια για τη δολοφονία της Άννας. Αποφασίζει να μεταβιβάσει το πρόβλημα και έτσι στέλνει το φάκελο με τα διαμάντια και το σημείωμα στο Λευτέρη.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Η Τόνια, φεύγοντας από το δωμάτιο του Φάνη, πέφτει πάνω στο Σωτήρη που δεν χάνει την ευκαιρία να της επιτεθεί λεκτικά και να την κατακρίνει, που είναι κολλημένη στο παρελθόν.

Στο μεταξύ, η Ελπίδα μαγειρεύει με την Κάτια και όλα δείχνουν ότι οι δύο γυναίκες έχουν αρχίσει να χτίζουν μία πολύ τρυφερή σχέση μεταξύ τους. Ο Αλέξης και η Ελπίδα αποφασίζουν να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον, προκειμένου να προστατέψουν τις σχέσεις τους.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε