Παρασκευή, 31 Μαΐ
21oC Αθήνα

Νανά Παλαιτσάκη: Ιδρυματισμός να καταναλώνουμε τηλεοπτικό αέρα για να λύσουμε τις διαφωνίες μας

Νανά Παλαιτσάκη: Ιδρυματισμός να καταναλώνουμε τηλεοπτικό αέρα για να λύσουμε τις διαφωνίες μας

“Στην τηλεόραση νομίζουμε ότι ο καβγάς πάντα πουλάει” διευκρινίζει, μεταξύ άλλων, η Νανά Παλαιτσάκη.

Στην παλαιότερη τηλεοπτική της συνεργασία με την Φαίη Σκορδά και την μετέπειτα εξέλιξη της αλλά και την αυτοαναφορικότητα στη σημερινή τηλεόραση αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, η Νανά Παλαιτσάκη στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα, το μεσημέρι του Σαββάτου, στον Alpha. 

“Έχω δουλέψει με την Φαίη Σκορδά και την αγαπώ πάρα πολύ. Σε μια τοποθέτηση είπα πως ήθελα την Φαίη να εξελιχθεί περισσότερο και να μην αφήσει τον Γιώργο (σ.σ. Λιάγκα) να προηγηθεί τόσο πολύ.

Διότι φαινόταν σαν η Φαίη να είχε συρρικνωθεί δίπλα στον Γιώργο” σημείωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

“Όταν ήμασταν στο Alter, τότε, το MEGA δεν υπήρχε περίπτωση να αποδεχτεί την Φαίη έτσι όπως παρουσιαζόταν στο Alter. Συγκυριακά λοιπόν γίνεται ο γάμος της με τον Γιώργο Λιάγκα και είναι το ζευγάρι στο οποίο το MEGA τότε ήθελε να επενδύσει”. 

“Γιατί είναι τόσο δύσκολο να ακούγονται και να γίνονται αποδεκτές τέτοιες αλήθειες;” ρώτησε τότε ο ρεπόρτερ για να τοποθετηθεί  Νανά Παλαιτσάκη ως εξής.

“Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να δημιουργείται καβγάς στην τηλεόραση νομίζοντας ότι ο καβγάς πάντα πουλάει.

Καταναλώνουμε τηλεοπτικό αέρα για να λύσουμε τις δικές μας διαφωνίες, αυτό για μένα είναι ιδρυματισμός.”

Media Τελευταίες ειδήσεις