Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Σοκάρει η «on air» αποκάλυψη για κάποιον που την προσέβαλε

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Σοκάρει η «on air» αποκάλυψη για κάποιον που την προσέβαλε
NDP

«Χθες κάποιος με προσέβαλε χωρίς να ξέρει ότι με προσβάλλει, του απάντησα», αποκάλυψε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Η παρουσιάστρια του «Στούντιο 4», μοιράστηκε μία δική της ιστορία στον «αέρα» της εκπομπής.

Με αφορμή ένα θέμα για τον κακοποιητικό λόγο που προβλήθηκε στο «Στούντιο 4», η Νάνσυ Ζαμπέτογλου εκμυστηρεύτηκε μία δική της ιστορία.

Ειδικότερα, η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε πως την προηγούμενη μέρα είχε βρεθεί σε μία παρέα όπου κάποιος χωρίς να το καταλάβει, την προσέβαλε.

«Πολλά πράγματα δεν καταλαβαίνουμε την ώρα που τα λέμε. Χθες (σ.σ. 20.02.2024) ήμουν σε ένα περιβάλλον που κάποιος με προσέβαλε, χωρίς να ξέρει ότι με προσβάλει, αλλά δε νοιάστηκε κιόλας. Βέβαια του απάντησα. Με πρόσβαλε λέγοντας ένα αστειάκι. Δεν ήθελε να με προσβάλει. Έλεγε, ”δεν έβρισκα το δρόμο, Πόντια ε; Ούτε Πόντια να ήμουν”. Αστείο ε;».

 

«Αυτό το αστείο γιατί το λέμε ακόμα το 2024; Εγώ που είμαι Πόντια, παρεξηγούμαι. Λέγαμε παλιά ότι δεν παρεξηγούνται οι Πόντιοι και γελάνε με αυτά. Ε, δε γελάμε. Δεν είναι ρατσιστικός λόγος αυτός; Και ξέρεις, το είπε μια, δε μίλησα, το είπε δυο, δε μίλησα. Την τρίτη, μίλησα. Του φαινόταν πολύ αστείο. Και σε πολύ κόσμο φαίνεται αστείο αυτό. Εγώ μίλησα, είπα, ”αν ήσουν Πόντια θα τον έβρισκες το δρόμο”», σημείωσε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Media Τελευταίες ειδήσεις