Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ναταλία Γερμανού: Είμαι πάρα πολύ σκύλα στη δουλειά αλλά πρώτα με μένα

Ναταλία Γερμανού: Είμαι πάρα πολύ σκύλα στη δουλειά αλλά πρώτα με μένα

Την αυτοκριτική της, όπως η ίδια είπε, έκανε η Ναταλία Γερμανού όταν το βράδυ της Τρίτης (05.12.2023) βρέθηκε καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Night Out.

Η Ναταλία Γερμανού, μάλιστα, αποκάλυψε ότι ιδιαίτερα αυστηρή έχει υπάρξει με τον Δημήτρη Πανόπουλο, στον οποίο όταν τελείωσε η πρώτη χρονιά του στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του είχε πει ότι είναι… άνθρακας ο θησαυρός.

«Έχω υπάρξει αυστηρή, χάλια. Έχω υπάρξει και σκληρά αυστηρή με συνεργάτες μου. Για να κάνω έτσι και μία αυτοκριτική. Με τον Δημήτρη Πανόπουλο, για παράδειγμα, που είμαστε τώρα 3η χρονιά μαζί, στο τέλος της πρώτης σεζόν νομίζω ότι ήμουν ανελέητα σκληρή μαζί του.

Όταν τελείωσε η σεζόν, τον φώναξα και του είπα: “άνθρακας ο θησαυρός φίλε”. Ήταν τόσο σκληρό. Ο Δημήτρης είναι ένας δημοσιογράφος σκληρόπετσος, έχει καλύψει χιόνια, φωτιές, πυρκαγιές, ληστείες, διαμαρτυρίες, πορείες, τα πάντα όλα, όταν ήταν στον ΣΚΑΪ.

Ήρθε σε μένα σκληροπυρηνικά οπλισμένος και του είπα: “δεν είσαι καλός, δεν κολλάμε, δεν είσαι αυτό που ψάχνω”. “ΟΚ”, μου λέει, “του χρόνου θα είμαι”. Του λέω: “για να σε δω ρε φίλε”. Και ήταν», συνέχισε η Ναταλία Γερμανού.

«Με τον Δημήτρη ήμουν πάρα πολύ σκληρή, ήταν ο μόνος που εισέπραξε το πιο σκληρό και αυστηρό μου πρόσωπο στη δουλειά. Είμαι τόσο αυστηρή γιατί είμαι και με τον εαυτό μου έτσι. Δεν είναι ότι εγώ χαϊδολογάω τον εαυτό μου και είμαι με τους άλλους σκληρή. Είμαι πάρα πολύ σκύλα στη δουλειά αλλά είμαι σκύλα πρώτα με μένα και μετά με ό,τι πετάει και περισσεύει.

  

Είμαι τελειομανής. Θέλω αυτό το προϊόν που πασάρουμε στον κόσμο να μην έχει ψεγάδια όσο γίνεται περισσότερο. Γιατί μετά ό,τι ψεγάδι έχει εγώ τα ακούω, εμένα θα βρίσουν για ό,τι κι αν γίνει», κατέληξε η Ναταλία Γερμανού.

Media Τελευταίες ειδήσεις