Κυριακή, 5 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ναταλία Γερμανού για Γιώργο Νταλάρα: «Μας άδειασε και πολύ καλά μας έκανε»

Ναταλία Γερμανού για Γιώργο Νταλάρα: «Μας άδειασε και πολύ καλά μας έκανε»
NDP PHOTO

«Είναι ο Γιώργος Νταλάρας και είπε τη γνώμη του σε κάτι. Αυτός ο άνθρωπος υπηρετεί την ελληνική μουσική από το ’69» είπε η Ναταλία Γερμανού, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα που προκάλεσαν πολλά σχόλια σε ΜΜΕ

Η παρουσιάστρια του Alpha στήριξε ουσιαστικά τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας σε δημοσιογράφους, που τον ρώτησαν για παλαιότερες δηλώσεις του, έξω από ραδιοφωνικό σταθμό.

«Έχω την αίσθηση ότι σε λίγο παραπάνω από τα μισά ελληνικά σπίτια αυτή τη στιγμή έχουν σηκωθεί όρθιοι και χειροκροτούν τον Γιώργο Νταλάρα για κάποιον λόγο», είπε η Ναταλία Γερμανού στο «Καλύτερα δε Γίνεται» του Σαββάτου (20/1/24).

«Είναι ο Γιώργος Νταλάρας και είπε τη γνώμη του σε κάτι. Πήγε να δώσει μία ραδιοφωνική συνέντευξη στον κύριο Μπογιόπουλο για ένα αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη… και τον περιμένουμε όλοι – και δεν βγάζω καθόλου την ουρά της δικής μας εκπομπής απ’ έξω – για να τον ρωτήσουμε ποια είναι η γνώμη του για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η… γνώμη του», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Alpha.

«Και μας άδειασε μεμιάς όλους και πολύ καλά μας έκανε», συμπλήρωσε η Ναταλία Γερμανού.

Media Τελευταίες ειδήσεις