Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ναταλία Γερμανού και Κατερίνα Καινούργιου στο πλευρό της Φαίης Σκορδά με δημόσια μηνύματα στήριξης

Ναταλία Γερμανού και Κατερίνα Καινούργιου στο πλευρό της Φαίης Σκορδά με δημόσια μηνύματα στήριξης

Η Φαίη Σκορδά περνά δύσκολες στιγμές τις τελευταίες μέρες, μετά τον ξαφνικό χαμό του πατέρα της, Δημήτρη. Σήμερα (03.02.2024) έκανε την πρώτη της ανάρτηση, στην οποία σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ η Ναταλία Γερμανού έστειλε την αγάπη της μέσα από την εκπομπή της.

«Μπαμπάκα μου, σ’ αγαπώ» έγραψε η Φαίη Σκορδά στην πρώτη της ανάρτηση μετά το θάνατο του μπαμπά της, ανεβάζοντας φωτογραφίες που είναι οι δυο τους. Η Κατερίνα Καινούργιου, θέλησε να στείλει στα συλλυπητήριά της με ένα μήνυμα.

«Εύχομαι οι αναμνήσεις του μαζί του να σε παρηγορούν… Καλό παράδεισο να έχει! Δύναμη και κουράγιο», έγραψε η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα.

Λίγο αργότερα, μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» η Ναταλία Γερμανού έστειλε την αγάπη όλης της ομάδας της στη Φαίη Σκορδά.

«Κλείνοντας να στείλουμε όλοι ως εκπομπή εδώ την αγάπη μας σε μια συνάδελφο που αγαπάμε πολύ, εκτιμάμε πολύ και η οποία περνάει μία από τις δυσκολότερες καταστάσεις που μπορεί να βιώσει άνθρωπος.

Την απώλεια του γονιού της, την απώλεια του μπαμπά της. Μιλάω για τη Φαίη Σκορδά. Θέλουμε να της στείλουμε τα συλλυπητήρια μας, την αγάπη μας, μια σφιχτή αγκαλιά, φαντάσου ότι σε αγκαλιάζουν πέντε άνθρωποι αυτή τη στιγμή Φαίη που σε αγαπάνε και σε σκέφτονται.

   

Σου στέλνουμε όλη μας την αγάπη. Να είσαι πάντα δυνατή για να το ξεπεράσεις. Να θυμάσαι πάντα τον φύλακα άγγελό σου», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Media Τελευταίες ειδήσεις