Δευτέρα, 22 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Νατάσα Καλογρίδη: «Είμαστε σε πένθος» είπε για το θάνατο της κόρης της Αιμιλίας Υψηλάντη

Νατάσα Καλογρίδη: «Είμαστε σε πένθος» είπε για το θάνατο της κόρης της Αιμιλίας Υψηλάντη

Συγκίνησε με τα λόγια της η Νατάσα Καλογρίδη. Η ηθοποιός συμπρωταγωνιστεί στην παράσταση «Κυρία Κλάιν» με την Αιμιλία Υψηλάντη, η οποία πριν από μερικές μέρες έχασε την κόρη της.

«Είναι μια γυναίκα που μπορεί να αντέξει, αλλά ξέρεις οι άνθρωποι που έχουν αυτές τις αντοχές, έχουν και την άλλη πλευρά τους, την τεράστια ευαισθησία. Είναι ένα έργο που έχει να κάνει με αυτό ακριβώς που συνέβη» είπε, εμφανώς ταραγμένη η Νατάσα Καλογρίδη για την Αιμιλία Υψηλάντη.

Την Παρασκευή (18.11.2022) έγινε η πρώτη παράσταση μετά το θάνατο της κόρης της Αιμιλίας Υψηλάντη. Η Νατάσα Καλογρίδη, που βρέθηκε καλεσμένη στο «Γειά σου» στον ΣΚΑΪ, δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Θα προτιμούσα να μην πω τι και πως συνέβη. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαστε σε πένθος. Επειδή το έργο έχει να κάνει με τη σχέση μάνας και κόρης, εγώ είμαι η κόρη της στην παράσταση. Είναι μια σχέση αγάπης μίσους κι εμπεριέχει όλο το φάσμα συναισθημάτων. Χθες με απόφαση της Αιμιλίας ήταν η πρώτη ημέρα που κάναμε παράσταση. Κάναμε μια πρόβα για να δούμε πως θα είναι το πράγμα και πως θα το διαχειριστούμε. Υπάρχει δύναμη κι είναι δίπλα της όλη η ομάδα. Αυτό το έργο σαν να ήταν προάγγελος πολλών πραγμάτων. Πραγματικά είναι κάτι πρωτοφανές για εμένα. Δεν το έχω ξαναζήσει και δεν μπορώ να το περιγράψω» ανέφερε αρχικά η Νατάσα Καλογρίδη.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη ημέρα χθες. Είναι ένα πλάσμα φωτεινό, δυνατό. Είναι μια γυναίκα που μπορεί να αντέξει, αλλά ξέρεις οι άνθρωποι που έχουν αυτές τις αντοχές, έχουν και την άλλη πλευρά τους, την τεράστια ευαισθησία. Είναι ένα έργο που έχει να κάνει με αυτό ακριβώς που συνέβη. Κάναμε την πρόβα και δεν ξέρω πως το κατάφερε… Δεν ήξερα τι να περιμένω» είπε συγκινημένη η Νατάσα Καλογρίδη.

Media Τελευταίες ειδήσεις