Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Νατάσα Καλογρίδη: Έχασα στα 6 μου τον πατέρα μου σε αυτοκινητιστικό, ήταν τραυματικό

Νατάσα Καλογρίδη: Έχασα στα 6 μου τον πατέρα μου σε αυτοκινητιστικό, ήταν τραυματικό

“Όμως, περνώντας τα χρόνια άρχισα να συνειδητοποιώ ότι μετά την απώλεια αυτός ο πυρήνας, δηλαδή η μητέρα μου, ο αδελφός μου κι εγώ, έγινε τόσο δυνατός και μεγαλώσαμε με τόση αγάπη που ώρες-ώρες λέω ότι, αν δεν είχε συμβεί αυτό, ίσως να μην ήμασταν μια γροθιά σήμερα” ανέφερε η Νατάσα Καλογρίδη.

Η Νατάσα Καλογρίδη βρέθηκε καλεσμένη στην Super Κατερίνα. Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε πως έχασε τον πατέρα της σε μικρή ηλικία, αλλά παράλληλα ο πυρήνας της οικογένειάς της έγινε πιο ισχυρός.

«Ο μπαμπάς μου ήταν μηχανικός αεροσκαφών στην Ολυμπιακή. Τον έχασα στα 6 μου σε αυτοκινητιστικό, δύο λεπτά πριν φτάσει στο σπίτι» αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήταν τραυματικό, διότι εγώ του είχα τεράστια αδυναμία.

Όμως, περνώντας τα χρόνια άρχισα να συνειδητοποιώ ότι μετά την απώλεια αυτός ο πυρήνας, δηλαδή η μητέρα μου, ο αδελφός μου κι εγώ, έγινε τόσο δυνατός και μεγαλώσαμε με τόση αγάπη που ώρες-ώρες λέω ότι, αν δεν είχε συμβεί αυτό, ίσως να μην ήμασταν μια γροθιά σήμερα».

Η Νατάσα Καλογρίδη δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη μητέρα της, τονίζοντας πόσο αυστηρή και αφοσιωμένη είναι στα παιδιά της.

«Στην προχθεσινή μας παράσταση είπε μια κυρία ότι πρώτα θέλω να ικανοποιήσω τον εαυτό μου και μετά θα πάρουν σειρά τα παιδιά και η καριέρα μου. Άμα θέλεις να κάνεις μόνο καριέρα, μη γίνεις μάνα» ήταν το σχόλιο της ηθοποιού.

Media Τελευταίες ειδήσεις