Δευτέρα, 20 Μαΐ
28oC Αθήνα

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τα πλάνα με το καλλίγραμμο κορμί της κι η εξομολόγηση για το μόντελινγκ

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τα πλάνα με το καλλίγραμμο κορμί της κι η εξομολόγηση για το μόντελινγκ

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε για την εμπειρία της από το χώρο του μόντελινγκ. Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας στο Survivor παραδέχθηκε ότι είχε τεράστια ανασφάλεια με τον εαυτό της κι ότι πίστευε ότι δεν είχε τις αναλογίες και το ύψος για να γίνει μοντέλο.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ, με την παραγωγή του Survivor να επιλέγει την ίδια ώρα να τονίσει με τα πλάνα της το καλλίγραμμο κορμί της.

«Αναγκάστηκα από μικρή να είμαι ανεξάρτητη. Εν τέλει δεν πήγα ποτέ Πανεπιστήμιο και συνέχισα να δουλεύω μετά τα 18 μου και σαν σερβιτόρα. Μου έγινε μια πρόταση από μια make up artist στο καφέ που δούλευα για να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Είχα τεράστια ανασφάλεια με τον εαυτό μου. Δεν πίστευα πως έχω τις αναλογίες και το ύψος για να γίνω μοντέλο.

Μου κανόνισε ραντεβού με ένα πολύ μικρό πρακτορείο. Οπότε έφτασα σε σημείο να μην κάνω άλλες δουλειές και να ασχολούμαι με το μόντελινγκ», δήλωσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Όσο η εντυπωσιακή παίκτρια της κόκκινης ομάδας μιλούσε για τη ζωή της, τα πλάνα δεν σταματούσαν να δείχνουν από άκρη σε άκρη το σώμα της με τις άψογες αναλογίες.

Στην συνέχεια, η Ναυσικά Παναγιωτακοπουλου αναφέρθηκε στον εθισμό του πατέρα της με τα ναρκωτικά, ένα θέμα για το οποίο έχει μιλήσει ανοιχτά και στο παρελθόν.

«Ενώ είχα μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά μου, εκείνος ήταν απών, και λόγω της δουλειάς του και λόγω του εθισμού του στα ναρκωτικά. Καταστάσεις που δεν τις ξεπερνάς εύκολα. Η μαμά μου είναι ηρωίδα ειδικά για όσα έχει περάσει με τον μπαμπά μου. Από μικρή έχω αναγκαστεί να είμαι ανεξάρτητη. Ίσως γι’ αυτό να έχω προσαρμοστεί τόσο καλά στο Survivor», τόνισε.

Media Τελευταίες ειδήσεις