Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Νέα Δημοκρατία για Πολάκη: Καταρρέουσα κυβέρνηση – Να παρέμβει η Δικαιοσύνη

Νέα Δημοκρατία για Πολάκη: Καταρρέουσα κυβέρνηση – Να παρέμβει η Δικαιοσύνη
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Για καταρρέουσα κυβέρνηση που χρησιμοποιεί μεθόδους υποκόσμου για να παραμείνει στην εξουσία κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία, μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση Πολάκη.

Η Νέα Δημοκρατία ζητά την παρέμβαση της Δικαιοσύνης και στρέφει τα πυρά της, ξανά σε σχέση με τον Παύλο Πολάκη, στον ίδιο τον πρωθυπουργό, τον οποίο για άλλη μια φορά καλεί «να μην κρύβεται».

«Οι πολίτες βλέπουν και καταλαβαίνουν πια τα πάντα», ανέφερε σε δήλωσή της η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Ζαχαράκη, που μίλησε για μεθόδους υποκόσμου.

«Την ώρα που η Νέα Δημοκρατία αγωνίζεται να φέρει στην χώρα επενδύσεις για να δημιουργηθούν νέες δουλειές, την ώρα που κάνει εποικοδομητικές προτάσεις για την προστασία της πρώτης κατοικίας, η καταρρέουσα κυβέρνηση δεν διστάζει να χρησιμοποιεί ακόμη και μεθόδους υποκόσμου για να παραμείνει για λίγο ακόμη στην εξουσία.

Ο κ. Πολάκης είναι ο καθρέφτης του κ. Τσίπρα. Μόνο που ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί άλλο να κρύβεται. Ούτε και η Δικαιοσύνη, που οφείλει να παρέμβει», ανέφερε η Σοφία Ζαχαράκη.

Ανακοίνωση για την υπόθεση Πολάκη εξέδωσε και Το Ποτάμι και συγκεκριμένα ο τομέας Δικαιοσύνης και Διαφάνειας του κόμματος. «Η εξαχρείωση της δημόσιας ζωής δεν έχει τέλος. Υπουργός της κυβέρνησης, ως ένας μικρός Στάλιν, παρανομεί, εκβιάζει και απειλεί έναν άλλο θεσμικό εκπρόσωπο και δεν βρίσκεται κανείς να τον επαναφέρει στην τάξη. Και μιας και ο Πρωθυπουργός έχει πάθει, από ό,τι φαίνεται αφωνία, μήπως είναι η ώρα του εισαγγελέα;», τονίζεται.

Media Τελευταίες ειδήσεις