Κυριακή, 14 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Νεφέλη Ορφανού για Φιλιππίδη – Χαϊκάλη: Εγώ γιατί έχω περάσει χρυσά μαζί τους;

Νεφέλη Ορφανού για Φιλιππίδη – Χαϊκάλη: Εγώ γιατί έχω περάσει χρυσά μαζί τους;

“Πανέμορφη ήμουν και… κουνιστός άνθρωπος. Δεν ήμουν καμία που κοιμόταν όρθια. Εμένα γιατί αυτοί οι άνθρωποι μου έχουν φερθεί καταπληκτικά; Εξηγήστε το” ανέφερε η Νεφέλη Ορφανού.

Στο Mega Καλημέρα και στην Χριστίνα Πατσιώκα έδωσε συνέντευξη η Νεφέλη Ορφανού. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την άριστη συνεργασία και σχέση που είχε τόσο με τον Πέτρο Φιλιππίδη όσο και με τον Παύλο Χαϊκάλη.

Ειδικότερα, η Νεφέλη Ορφανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για μένα και ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης είναι δύο πάρα πολύ αγαπημένοι συνάδελφοι.

Ήθελα να δώσω μια συνέντευξη και αναρωτιόμουν, εγώ γιατί έχω περάσει χρυσά μαζί τους; Εξηγήστε το!

Πανέμορφη ήμουν και… κουνιστός άνθρωπος. Δεν ήμουν καμία που κοιμόταν όρθια. Εμένα γιατί αυτοί οι άνθρωποι μου έχουν φερθεί καταπληκτικά; Εξηγήστε το».

«Ειλικρινά σας το λέω… Φέρτε μου την εικόνα να την φιλήσω»

«Κανείς δεν με έχει καλέσει ως μάρτυρα υπεράσπισης στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Αν μου το ζητούσε κανείς, θα πω αυτά που λέω και σε εσάς. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήμουν για τρεις, τέσσερις σεζόν στο θέατρο Μουσούρη.

Έπαιξα, έκανα, πολύ στενά, το βράδυ με περίμενε γιατί έβγαινα τελευταία να με πάει μέχρι το αυτοκίνητο. Μέχρι εκεί.

Εγώ δεν είδα κάτι άλλο » συμπλήρωσε η Νεφέλη Ορφανού στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι. «Θυμάμαι μια φορά που είχα πρόβλημα συναισθηματικό, έκλαιγα στο καμαρίνι και ο Πέτρος ήρθε να με ρωτήσει τι έγινε. «Πες μου ποιος σου έκανε κακό να πάω εγώ να τον βρω» μου είπε και έκανε σαν τρελός»

Media Τελευταίες ειδήσεις