Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Νεφέλη Ορφανού: Η ετεροφυλία είναι φυσιολογική, γιατί έτσι μπορεί να διαιωνιστεί το είδος

Νεφέλη Ορφανού: Η ετεροφυλία είναι φυσιολογική, γιατί έτσι μπορεί να διαιωνιστεί το είδος

«Δεν καταλαβαίνω πώς μία γυναίκα μπορεί να ερωτευτεί μία άλλη», λέει η Νεφέλη Ορφανού.

Η Νεφέλη Ορφανού έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο. Η ηθοποιός μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και το Pride.

«H αδερφή μου, μου είχε βάλει τη φωνή, γιατί είχα ύφος στο παρελθόν, λέγοντας μου “ποιά νομίζεις ότι είσαι; Η Κοτοπούλη;”.

Με φλερτάρουν από μικρή ηλικία οι νεότεροι άνδρες. Ο  Έλληνας γίνεται μερικές φορές πιο επιθετικός, μπορεί να σε αρπάξει και να σε φιλήσει, δεν σε σκότωσε όμως.

Ένας 20χρονος για να φλερτάρει μία μεγαλύτερη, πρέπει να το κάνει σκόπιμα. Είμαι χρόνια σε σχέση, δεν είναι του χώρου ο σύντροφος μου. Δεν ήμουν ποτέ έτοιμη να γίνω μητέρα», είπε αρχικά η Νεφέλη Ορφανού.

Η Νεφέλη Ορφανού είπε στη συνέχεια: «Ο Φιλιππίδης μού έχει σταθεί πολύ στη ζωή μου. Τον αγαπάω πολύ. Όταν γνώρισα τον Φιλιππίδη, ήμουν νέα και όμορφη και δεν μου είχε κάνει τίποτα.

Δεν μπορώ να καταλάβω όταν λένε “μου ρίχτηκε κάποιος”, του ρίχνεις μια ανάποδη, του ρίχνεις δύο μπάτσους και τελειώνεις. Μου είχε ριχτεί σκηνοθέτης, έφαγε μία σφαλιάρα σήκωσα και την καρέκλα».

Κλείνοντας, η Νεφέλη Ορφανού απάντησε σε ερώτηση για το Pride: «Δεν καταλαβαίνω πώς μία γυναίκα μπορεί να ερωτευτεί μία άλλη, είναι σαν να πάω να ερωτευτώ τη γάτα μου.

Η ετεροφυλία είναι φυσιολογική, γιατί έτσι μπορεί να διαιωνιστεί το είδος. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους. Με έχει ενοχλήσει που με φλέρταρε γυναίκα. Αν ήμουν βίαιη, θα είχα βιαιοπραγήσει».

Media Τελευταίες ειδήσεις