Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Νέος «πονοκέφαλος» στον ΑΝΤ1- Χάνουν και τους «Αρβύλες»

Νέος «πονοκέφαλος» στον ΑΝΤ1- Χάνουν και τους «Αρβύλες»

Μία απόφαση που φέρνει κυριολεκτικά τα πάνω κάτω στον ΑΝΤ1, αφού θεωρείται σίγουρο ότι οι «πάνω», υψηλές τηλεθεάσεις, που σημείωνε η εκπομπή θα πάνε… κάτω με ό,τι βρεθεί να καλύψει το πρόγραμμα του σταθμού.

Χθες το βράδυ λοιπόν, στην τελευταία εκπομπή για φέτος, του 2016, ο Αντώνης Κανάκης, ανακοίνωσε την απόφαση των συντελεστών της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» να μειώσουν τη συχνότητα μετάδοσης της εκπομπής από το 2017 σε μία ή δύο το μήνα. Όπως είπε και προς αποφυγή δημιουργίας παραφιλολογίας και ανυπόστατων σεναρίων, η απόφαση αυτή είναι αποκλειστικά δική τους και ότι ο ΑΝΤ1 θα επιθυμούσε η εκπομπή να βγαίνει ακόμα και σε καθημερινή βάση.

Ο Κανάκης μάλιστα ευχαρίστησε τα στελέχη του ΑΝΤ1 που σεβάστηκαν την απόφασή τους, αλλά και για την κατανόηση τους για το πόσο δύσκολη είναι η δημιουργία μίας εκπομπής, όπως η «Ράδιο Αρβύλα». Διευκρίνισε πως η απόφαση είχε παρθεί από τους ίδιους τους συντελεστές στο τέλος της προηγούμενης σεζόν και είπε χαρακτηριστικά, πως «μπορεί να ακούγεται τρελό το να μειώνεις τη συχνότητα μετάδοσης μιας εκπομπής με την αποδοχή και τις τηλεθεάσεις του “Ράδιο Αρβύλα”, αλλά εμείς νιώθουμε πως τώρα είναι η στιγμή που κάτι τέτοιο πρέπει να συμβεί.

Θέλουμε να κρατήσουμε τον πήχη ψηλά και το “Ράδιο Αρβύλα” ζωντανό για πολλά ακόμη χρόνια», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός καινούργιου τηλεοπτικού προγράμματος, ακόμα και παράλληλα με τη «Ράδιο Αρβύλα», αλλά χωρίς να «δεσμευτεί» και χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Πράγματι η απόφαση αυτή των «Αρβύλα» είχε τεθεί στα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού πριν από τις αρχές της σεζόν αλλά μετά από συνεννοήσεις κατέληξαν ότι η εκπομπή θα ξεκινήσει ως είχε έως και φέτος, το 2016,, δηλαδή μία φορά τη βδομάδα και θα το συζητούσαν ξανά λίγο πριν το τέλος της χρονιάς. Στις αρχές του μήνα, του Δεκεμβρίου λοιπόν, έγιναν ξανά συζητήσεις και η απόφαση των «Αρβύλα» εξακολουθούσε να είναι η ίδια με αποτέλεσμα να γίνει πλέον δεκτή από τα στελέχη του σταθμού που… αναγκάστηκαν να «πιουν το πικρό ποτήρι»!

Αξίζει να θυμίσω ότι ο Αντώνης Κανάκης είναι μεν «δεσμευμένος» με συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΝΤ1 αλλά χωρίς σε αυτό να αναφέρεται το τι και πόσο πρόγραμμα πρέπει να παραδίδει και ως εκ τούτου μπορούσε να ζητήσει να μην έχει η εκπομπή εβδομαδιαία παρουσία.

Όπως όμως είναι λογικό η απόφασή του αυτή προκαλεί νέο «πονοκέφαλο» στα στελέχη του ΑΝΤ1 που χάνουν ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα και από εβδομαδιαίο θα γίνει, στην καλύτερη περίπτωση, 15θήμερο. Και μπορεί η εκπομπή να λείψει από τους τηλεθεατές, αλλά θα λείψει και από τον ΑΝΤ1 που καλούνται τώρα να καλύψουν το κενό που θα αφήσει η εκπομπή στο πρόγραμμά τους, αλλά κυρίως στους πίνακες τηλεθέασης! Και η αλήθεια είναι ότι οι πτήσεις του τηλεοπτικού σταθμού φέτος, παρά το «γεμάτο» πρόγραμμα δεν είναι και οι καλύτερες…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε