Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Νικήτας Κακλαμάνης: Μού λείπει πολύ ο «γονεϊκός» ρόλος στη Βουλή

Νικήτας Κακλαμάνης: Μού λείπει πολύ ο «γονεϊκός» ρόλος στη Βουλή

“Αγαπάω πολύ τα νιάτα” ομολογεί ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης.

Για τη νέα ζωή, μετά από την αποχώρηση από το προεδρείο της Βουλής ύστερα από οκτώ χρόνια, καθώς και την συνειδητοποίηση μετά τα 60 μίλησε από καρδιάς ο Νικήτας Κακλαμάνης στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και την δημοσιογράφο Βίβιαν Μπενέκου. 

Πως είναι η ζωή σήμερα, χωρίς τις τεράστιες κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις που ήταν συνέπεια της αντιπροεδρίας; Νιώθετε ότι το σακίδιο στον ώμο είναι ελαφρύτερο;

Θα σου πω ότι αισθάνομαι λίγο σαν μπαμπάς που του λείπουν τα παιδιά του! Οκτώ χρόνια στο προεδρείο της Βουλής, εκτός από τα βαριά κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα, είχα αναλάβει να βοηθάω τις νέες και τους νέους βουλευτές από όλα τα κόμματα, ώστε να εγκλιματιστούν και να λειτουργήσουν καλύτερα στα πρώτα τους βήματα.

Αυτός ο “γονεϊκός” ρόλος μού λείπει πολύ, γιατί αγαπάω πολύ τα νιάτα. Ωστόσο, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, έχω σήμερα περισσότερο χρόνο να αφιερώσω στη γειτονιά μου και στους ανθρώπους της Α’ Αθηνών.

Η ζωή σας 40, 50, 60 και βάλε: Σε τι αλλάζουμε οι άνθρωποι;

Στα 40 είμαστε άτρωτοι! Είμαστε υπέροχοι, ανεξάρτητοι, ανέμελοι! Μετά τα 50 ξεκινάμε να κάνουμε “ταμείο”. Ανατρέχουμε στη ζωή μας, αναθεωρούμε, αναλογιζόμαστε τα λάθη και τα σωστά μας.

Από τα 60 και μετά συνειδητοποιούμε επί της ουσία ποιοι είμαστε και με αυτή την ωριμότητα διεκδικούμε τη ζωή στη συνέχεια.

Media Τελευταίες ειδήσεις