Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Νικήτας Τσακίρογλου: Τον θαυμασμό μου για την Χρυσούλα δεν τον έχασα ποτέ

Νικήτας Τσακίρογλου: Τον θαυμασμό μου για την Χρυσούλα δεν τον έχασα ποτέ

“Είμαι βέβαιος ότι λείπει από το χώρο του θεάτρου η Χρυσούλα” τονίζει ο Νικήτας Τσακίρογλου.

Τόσο στη δική του τηλεοπτική επιστροφή όσο και στην απουσία της συζύγου του, Χρυσούλας Διαβάτη από τη μικρή μας οθόνη αναφέρθηκε ο Νικήτας Τσακίρογλου μιλώντας το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και την Ελένη Μουστάκη.

«Το σήριαλ στηρίζεται στον Άγιο Παΐσιο, εγώ κάνω τον μέντορά του, τον Αρσένιο. Το δικό μου θαύμα είναι η κόρη μου, η Λήδα μου. Την κόρη μου την ονόμασα Λήδα γιατί μου άρεσε το όνομα.

Η εγγονή μου Μυρτώ, βρίσκεται στο Λος Άντζελες, αν γυρίσει εδώ θα διαπρέψει. Τον εγγόνο μου δεν τον λένε Νικήτα, τον λένε Κωνσταντάκο» τόνισε αρχικά ο αγαπημένος μας ηθοποιός.

«Θέλω να παίζω μέχρι να με πάρει ο θεός. Δεν εξαρτάται από μένα. Αυτό που επιζητώ γενικότερα είναι να μην δημιουργώ οίκτο. Έκανα εγχείρηση και την επόμενη μέρα έπαιξα σε παράσταση στο Ηρώδειο».

«Είχα μια ευτυχισμένη ζωή με την Χρυσούλα. Η Χρυσούλα είναι άριστη ηθοποιός, καλύτερη από μένα. Δεν θέλει να παίζει στο θέατρο τώρα, ίσως έχει απογοητευτεί από ένα περιβάλλον του θεάτρου που έχει δημιουργηθεί.

Είμαι βέβαιος ότι λείπει από το χώρο του θεάτρου η Χρυσούλα. Τον θαυμασμό μου για την Χρυσούλα δεν τον έχασα ποτέ» ομολογεί, επίσης, ο Νικήτας Τσακίρογλου.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις