Σάββατο, 25 Μαΐ
25oC Αθήνα

Νικόλ Δημητρακοπούλου: Αυτή ήταν μια πολύ άσχημη στιγμή, ενημερώθηκα με μήνυμα μια μέρα πριν τις πρόβες

Νικόλ Δημητρακοπούλου: Αυτή ήταν μια πολύ άσχημη στιγμή, ενημερώθηκα με μήνυμα μια μέρα πριν τις πρόβες

“Με σόκαρε πάρα πολύ γιατί δεν το περίμενα” ομολογεί η ηθοποιός Νικόλ Δημητρακοπούλου.

Για την περίοδο που έμεινε εκτός δουλειάς, λόγω εγκυμοσύνης, αλλά και την διακοπή μιας συνεργασίας λόγω… μητρότητας και προγραμματισμού μίλησε η Νικόλ Δημητρακοπούλου στον καλό της συνάδελφο, Τάσο Ιορδανίδη, το απόγευμα του Σαββάτου, στους “Μπαμπα – δες” της ΕΡΤ. 

Αρχικά, λοιπόν, η γοητευτική ηθοποιός εξήγησε πως “έμεινα εκτός του χώρου πριν, όσο ήμουν έγκυος, αλλά είχα κλείσει ήδη κάποιες δουλειές που σκεφτόμουν ότι “δεν γίνεται, θα ξεκινήσω σε τρεις μήνες και θα είμαι έτοιμη”. Δεν είναι όμως έτσι ακριβώς τα πράγματα. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος. Γιατί ήταν πολύ δύσκολη ούτως ή άλλως η μητρότητα σαν μια καινούργια κατάσταση και ήταν πολύ δύσκολο το ότι εμένα η φύση εσωτερικά μού έλεγε ότι δεν πρέπει να φεύγω. Ήθελα όμως και πολύ να το κάνω κιόλας”.

“Και κάποια στιγμή που έπρεπε να φύγεις από δουλειά γιατί οι πρόβες δεν μπορούσαν να εφάπτονται των αναγκών του βρέφους;” ρώτησε ο Τάσος Ιορδανίδης για να απαντήσει η Νικόλ Δημητρακοπούλου ως εξής. “Αυτή ήταν μια πολύ άσχημη στιγμή γιατί είχα κλείσει μια παράσταση, όπου έπαιζα έναν πολύ ωραίο ρόλο και ξεκινούσαμε πρόβες τον Σεπτέμβρη.

Μια – δυο μέρες πριν από τις πρόβες, πήρα ένα τηλέφωνο για να ρωτήσω πότε είναι οι πρόβες. Δηλαδή δεν είχα ενημέρωση για το πότε θα έχουμε πρόβες και μου είπαν “πρωί, την τάδε ημέρα”. Ρυθμίζω το πρόγραμμα μου, κανονικά θα κρατούσε η μαμά μου το παιδί και όλα αυτά”.

“Την επόμενη μέρα με παίρνουν και μου λένε “όχι, τελικά θα είναι απόγευμα οι πρόβες”. Τους απάντησα πως “απλά, αν μπορώ να το ξέρω λίγο νωρίτερα για να μπορώ να το καθορίζω”. Αλλάζω πάλι το πρόγραμμα μου και γίνεται απόγευμα. 

Με παίρνει μετά ο ίδιος ο σκηνοθέτης και μου είπε πως “χρειάζομαι μια διαθεσιμότητα γιατί δεν είμαι και σίγουρος, κάνω και άλλη πρόβα, οπότε κάποιες φορές μπορεί να αλλάζει η πρόβα ακόμα και μια μέρα πριν”. Του εξήγησα ότι θα έπρεπε κάπως να το ξέρω γιατί και παιδί να μην είχα θα έπρεπε να κανονίζω τη ζωή μου”.

“Να μην τα πολυλογώ, μέσα σε αυτή τη συζήτηση, μου ήρθε ένα μήνυμα μια μέρα πριν ξεκινήσουμε στις πρόβες: “Δυστυχώς δεν μπορείτε να είστε σε αυτή τη δουλειά γιατί δεν υπάρχει φουλ διαθεσιμότητα”.

Με σόκαρε πάρα πολύ γιατί δεν το περίμενα και δεν πίστευα ότι μπορεί να λειτουργήσει κάτι έτσι” πρόσθεσε εν συνεχέια η Νικόλ Δημητρακοπούλου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

Media Τελευταίες ειδήσεις