Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Νικόλ Κίντμαν: Η νοσταλγική ανάρτηση για τα 20 χρόνια από το Moulin Rouge (video)

Νικόλ Κίντμαν: Η νοσταλγική ανάρτηση για τα 20 χρόνια από το Moulin Rouge (video)
YouTube

Πέρασαν κιόλας δύο δεκαετίες από το «Moulin Rouge» και η Νικόλ Κίντμαν νοσταλγεί το χολιγουντιανό μιούζικαλ. Η διάσημη ηθοποιός τίμησε την 20ή επέτειο με μία ανάρτηση στο Instagram.

Όπως αποκαλύπτει η Νικόλ Κίντμαν δεν θα ξεχάσει ποτέ μία από τις αγαπημένες της ταινίες, στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει. Και αυτή είναι το «Moulin Rouge»!

Η ηθοποιός έριξε μία νοσταλγική ματιά σε μία από τις καλύτερες αναμνήσεις της από τα γυρίσματα του μιούζικαλ για να γιορτάσει την 20η επέτειό του.

Σε ανάρτησή της στο Instagram η Νικόλ Κίντμαν δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών από τα γυρίσματα της ταινίας του Μπαζ Λούρμαν.

Νικόλ Κίντμαν: Υπέροχες στιγμές χορού και μουσικής

Στην ανάρτησή της στο Instagram η Νικόλ Κίντμαν αναφέρεται με χαρά στο φαντασμαγορικό «Moulin Rouge», σημειώνοντας:

«Μερικές από τις αγαπημένες μου αναμνήσεις από το #MoulinRouge; Το σπουδαιότερο πράγμα που θα μάθετε ποτέ είναι να αγαπάτε και να ανταποδίδεται η αγάπη σας», όπως ήταν η διάσημη ατάκα που έλεγε η Αυστραλέζα πρωταγωνίστρια, δηλ. η Νικόλ Κίντμαν.

Το «Moulin Rouge» αφηγείται την ιστορία του νεαρού Άγγλου συγγραφέα, Κρίστιαν Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, που ερωτεύεται τη σταρ του μιούζικαλ, Σατίν (Κίντμαν).

Η ταινία ήταν υποψήφια για οκτώ Όσκαρ, μεταξύ άλλων στις κατηγορίες Καλύτερης Φωτογραφίας και Καλύτερου Α’ Γυναικείου Ρόλου για την Κίντμαν.

Ο σκηνοθέτης του μιούζικαλ επίσης έκανε ειδική μνεία στην κλασσική ταινία με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την πρώτη προβολή της.

Ο Μπαζ Λούρμαν αποκάλυψε ότι η θεατρική διασκευή της ταινίας σύντομα θα επιστρέψει στο Μπρόντγουεϊ.

Δείτε την ανάρτηση:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman)

 

 

Media Τελευταίες ειδήσεις