Πέμπτη, 23 Μαΐ
29oC Αθήνα

Νίκος Αποστολόπουλος: Είμαι εκ φύσεως άπιστος, δεν πιστεύω καθόλου στη μονογαμία

Νίκος Αποστολόπουλος: Είμαι εκ φύσεως άπιστος, δεν πιστεύω καθόλου στη μονογαμία

«Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι σαν τη γεροντοκόρη από το χωριό που δεν παντρεύεται με τίποτα», είπε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. Ο γνωστός σχεδιαστής σχολίασε πρόσωπα της τηλεόρασης, με το δικό του ιδιαίτερο και καυστικό στυλ.

«Είμαι εκ φύσεως άπιστος, οπότε ότι αγαπώ σήμερα, δεν ξέρω αν τα το αγαπώ αύριο. Δεν πιστεύω καθόλου στη μονογαμία. Κανείς δεν είναι κανενός.

Ο γάμος δεν είναι δέσμευση. Επειδή παντρεύεσαι, θα γίνεις πιστός; Το θέμα είναι να είσαι καλά με τον άνθρωπο που είσαι μαζί», είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος είπε στη συνέχεια: «Η Βίκυ Καγιά δε λείπει από την τηλεόραση. Η Ζενεβιέβ δε με ενδιαφέρει καθόλου σαν πρόσωπο.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι σαν τον τερματοφύλακα πριν από το πέναλτι, είναι ευαίσθητη και εύθραυστη. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι φίλος μου, είναι ένα μεγάλο παιδί.

Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, στον ΣΚΑΙ. Λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα και δεν πρέπει να δείξει ότι καίγεται.

Την Έβελυν Καζαντζόγλου δεν την ξέρω καθόλου. Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι σαν τη γεροντοκόρη από το χωριό που δεν παντρεύεται με τίποτα. Αυτός είναι το χειρότερό μου, πραγματικά. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μια χαρά κοπέλα».

Media Τελευταίες ειδήσεις