Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Νίκος Αποστολόπουλος για Κασσελάκη: «Είναι λάθος, δεν λέγονται αυτές οι κουβέντες»

Νίκος Αποστολόπουλος για Κασσελάκη: «Είναι λάθος, δεν λέγονται αυτές οι κουβέντες»

«Ζούσαμε ως τώρα την “μπισμπικιάδα”, τώρα έχουμε την “κασσελεκιάδα”», λέει ο Νίκος Αποστολόπουλος.  

Ο Νίκος Αποστολόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο. Ο γνωστός σχεδιαστής σχολίασε πρόσωπα της τηλεόρασης, τον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ μίλησε και για τη Μαίρη Χρονοπούλου.

«Η Κατερίνα Καινούριου είναι αρκετά ανασφαλής σαν άνθρωπος. Η Φαίη Σκορδά είναι σαν ένα μπαλόνι ξεφούσκωτο. Την έχουν βάλει σαν κυριούλα να λέει κάτι θεματάκια. Με το πάνελ της Φαίης ξεψυχάς. Και η Μαλέσκου είναι ανασφαλής αλλά πρέπει να επιστρέψει στην τηλεόραση. Δε θα μου λείψει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αν δεν επιστρέψει στην τηλεόραση. Το ταλέντο της είναι να είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου», είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Νίκος Αποστολόπουλος ανέφερε: «Θεωρώ λάθος του Κασσέλακη να λέει ότι δεν ξέρει να μεγαλώσει ένα κορίτσι και να θέλει δύο αγόρια. Δεν λέγονται αυτές οι κουβέντες. Τα μανταλάκια είναι για τα περιοδικά. Ζούσαμε ως τώρα την “μπισμπικιάδα”, τώρα έχουμε την “κασσελεκιάδα”».

 

Κλείνοντας, ο Νίκος Αποστολόπουλος είπε: «Η Μαίρη Χρονοπούλου είναι σπουδαίο κεφάλαιο του ελληνικού κινηματογράφου. Όλοι στο facebook και στο Instagram βρήκαν μια φωτογραφία με τη Μαίρη και την ανέβασαν, λέγοντας ότι την γνώρισαν. Αυτό το θεωρώ πάρα πολύ αισχρό. Θυμάμαι τον τρόπο που σε άγγιζε με τα χέρια της, είχε έναν τρόπο να σου πιάνει τα χέρια πολύ δυνατό».

Media Τελευταίες ειδήσεις