Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Νίκος Γκάνος: Δεν μου άρεσε τίποτα στην ελληνική συμμετοχή της Eurovision

Νίκος Γκάνος: Δεν μου άρεσε τίποτα στην ελληνική συμμετοχή της Eurovision

“Η ΕΡΤ έχει την ευθύνη για το αποτέλεσμα που είδαμε” εξήγησε ο Νίκος Γκάνος.

Για τον αποκλεισμό της ελληνικής συμμετοχής με τον Victor Vernicos στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision 2023 μίλησε ο Νίκος Γκάνος όταν και βρέθηκε στο πάνελ της εκπομπής “Γεια Σου” με παρουσιάστρια την Μαρία Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.

“Δεν μου άρεσε καθόλου, ούτε το τραγούδι ούτε τίποτα. Το παιδί ήταν πολύ καλός, εγώ αν ήμουν στην ηλικία του θα έτρεμα σαν ψάρι. Και μόνο που το έκανε αυτό είναι υπέρ του”, σχολιάζει ο Νίκος Γκάνος.

“Όλοι αναρωτιόμαστε: γιατί δεν κάνουμε εθνικό τελικό; Δεν είναι οικονομικό το θέμα, γιατί από τη βραδιά η ΕΡΤ θα είχε έσοδα από τις διαφημίσεις”, τονίζει ο τραγουδιστής. “Μία εταιρία μπορεί να στείλει και 2 και 3 καλλιτέχνες.

Το θέμα είναι ότι μετά από την ΕΡΤ υπάρχει μία συγκεκριμένη επιτροπή που ψηφίζει ποιο κομμάτι θα περάσει και ποιο όχι. Η ΕΡΤ έχει την ευθύνη για το αποτέλεσμα που είδαμε”, ανέφερε για τη διαδικασία επιλογής ο Νίκος Γκάνος.

 

“Υποτίθεται ότι πέρσι αποφασίστηκε από αυτή την επιτροπή ότι από τα 20 τραγούδια που κατατέθηκαν στην ΕΡΤ θα επιλέξουν τα 5 και μετά από τα 5 το 1. Χωρίς επιτροπή κοινού. Και απορούσαμε: γιατί να γίνει όλο αυτό και να μην καταλήξουμε κατευθείαν στο ένα; Γιατί δεν γίνονται πιο αξιοκρατικά τα πράγματα; Πάντα υπάρχει κάτι από πίσω”, επισημαίνει ο Νίκος Γκάνος στη συνέχεια.

Media Τελευταίες ειδήσεις