Δευτέρα, 15 Απρ.
22oC Αθήνα

Νίκος Κουρκούλης: Η φωτογραφία της μητέρας του που “λύγισε” τον τραγουδιστή

Νίκος Κουρκούλης: Η φωτογραφία της μητέρας του που “λύγισε” τον τραγουδιστή

Η συγκινητική αναφορά που έκανε ο Νίκος Κουρκούλης στον αέρα του MEGA.

Μια πολύ τρυφερή αναφορά στην απώλεια της αγαπημένης του μητέρας θέλησε ο Νίκος Κουρκούλης να κάνει το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου μέσα από την μουσική βραδιά που πρόσφερε στους τηλεθεατές του MEGA.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ καθόταν στο τραπέζι και παρατηρούσε παλαιότερες φωτογραφίες του, ο Νίκος Κουρκούλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η ζωή μας είναι γεμάτη με εικόνες από ανθρώπους. Από ανθρώπους οδηγητές, δοτικούς, γεμάτους με αγάπη, γνώση και συναισθήματα που καταλήγουν να γίνονται οι εμπνευστές μας, τα είδωλα μας.

Έτσι, λοιπόν, σε όλους αυτούς που πέρασαν από τη ζωή μου και δεν είναι δυστυχώς πλέον μαζί μας, αλλά θα υπάρχουν για πάντα μέσα μου, αφιερώνω τη σημερινή εκπομπή.

Με αφορμή την απώλεια της μητέρας μου συναισθάνομαι όλους όσους έχουν βιώσει την ανθρώπινη απώλεια και όχι μόνο. Την αδικία, την περιθωριοποίηση, τον βιασμό, τον χλευασμό, την μοναξιά».

«Στους αφανείς ήρωες που σταυρώνονται καθημερινά και προσδοκούν τη δική τους ανάσταση αφιερώνω όλα μου τα τραγούδια» πρόσθεσε ο δημοφιλής ερμηνευτής. Στη συνέχεια, το πρόγραμμα ξεκίνησε με την επιτυχία «Κάποιες νύχτες με φεγγάρι» που ο Νίκος Κουρκούλης τραγούδησε με σπαραγμό.

«Όπου κι αν είσαι ώρα καλή, πάντα θα σε θυμάμαι… Ένας τροχός είναι η ζωή γι’ αυτό και όλα γυρνάνε».

Media Τελευταίες ειδήσεις