Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Νίκος Μπάρκουλης: “Η σύγκριση με τον πατέρα μου δεν με ένοιαζε ποτέ”

Νίκος Μπάρκουλης: “Η σύγκριση με τον πατέρα μου δεν με ένοιαζε ποτέ”

Όσα είπε ο Νίκος Μπάρκουλης για τον αείμνηστο πατέρα του, Ανδρέα. 

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» την Κυριακή.

Ο νεαρός Tik Toker συμμετέχει στο νέο κύκλο του J2US και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον πατέρα του αλλά και τα social media.

«Το Tik Tok είναι η πλατφόρμα μου. Tik Tok ίσον η πλατφόρμα του μίσους! Με έχουν βρίσει τόσες πολλές φορές εμένα, την μητέρα μου, τον πατέρα μου. Στην αρχή με επηρέαζε πάρα πολύ…

Δηλαδή είχα περάσει μια νύχτα που δεν είχα κοιμηθεί επειδή κάποιος έβρισε στο Tik Tok την μητέρα μου. Κάτι είχε πει και για τον πατέρα μου αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τι».

«Την υποκριτική την έχω αφήσει στην άκρη. Δεν είναι κάτι που θέλω να κάνω, τουλάχιστον τώρα, στο μέλλον ίσως σαν χόμπι ή κάτι τέτοιο, ανάλογα με το που θα βρίσκομαι στη ζωή μου, θα ήθελα να κάνω κάτι» πρόσθεσε ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού Ανδρέα Μπάρκουλη.

«Δεν μπορώ να την αποκλείσω γιατί είναι στο αίμα μου. Είναι η φύση μου. Τώρα, όμως, αποφάσισα ότι θέλω να κάνω κάτι τελείως δικό μου».

«Η σύγκριση με τον πατέρα μου δεν με ένοιαζε ποτέ γιατί ήξερα ότι εγώ είμαι ο Νίκος και εκείνος ήταν ο Ανδρέας. Παραμένει όμως να είναι ο πατέρας μου και εγώ ο γιος του».

Media Τελευταίες ειδήσεις