Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Νίκος Συρίγος για Σίσσυ Χρηστίδου: Θα πω αλήθεια, δεν μου αρέσει ο τρόπος με τα πεσίματα

Νίκος Συρίγος για Σίσσυ Χρηστίδου: Θα πω αλήθεια, δεν μου αρέσει ο τρόπος με τα πεσίματα

«Όταν ο Νίκος Συρίγος κάνει δική του εκπομπή, ας μη βάλει “πεσίματα”» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου και φυσικά όλοι περίμεναν… αντίδραση. 

Ο Νίκος Συρίγος έχει γίνει talk of the town τις τελευταίες μέρες αφού ήταν εκείνος που πήρε τη συνέντευξη από τον Γιώργο Νταλάρα, η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Και ο οποίος μετά το ξέσπασμα του ερμηνευτή, διαφώνησε με τα “πεσίματα” δημοσιογράφων και με αυτό ήταν που διαφώνησε η Σίσσυ Χρηστίδου. 

Μετά τις δηλώσεις της παρουσιάστριας σχετικά με τα… “πεσίματα”, ο Νίκος Συρίγος κλήθηκε να τοποθετηθεί. Μιλώντας στο Πρωινό ξεκαθάρισε ότι θα τα πει με τη Σίσσυ Χρηστίδου στη σύσκεψη για την εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι”. 

«Ξέρω τι είπε η Σίσσυ, θα τα πούμε στη σύσκεψη. Είμαστε μια οικογένεια και την αγαπώ πολύ. Είμαστε όλοι μια χαρά. Μια χαρά ήταν όλα αυτά που είπε.

Θα πω αλήθεια, δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος με τα πεσίματα. Δεν θα το έκανα εγώ. Η αίσθηση που έχω για τη δημοσιογραφία είναι διαφορετική.

Όλοι προσεγγίζουμε τη δημοσιογραφία αλλιώς. Ο Γιώργος Νταλάρας σέβεται περισσότερο τη δημοσιογραφία από κάθε δημοσιογράφο» τόνισε ο Νίκος Συρίγος.

 

Με αφορμή τα όσα ανέφεραν από σκηνής Γιώργος Νταλάρας και Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Νίκος Συρίγος είπε: «Ό,τι κάνουν ο Γιώργος Νταλάρας και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη το κάνουν σε πολύ υψηλή ποιότητα και είναι κέρδος για τον πολιτισμό της χώρας. Να σταματήσουμε να σχολιάζουμε;

Ό,τι ήταν να πει το είπε, το είπαμε και εμείς, είναι ένας φαύλος κύκλος πια. Ας σταματήσουμε. Ας αφήσουμε τον κάθε άνθρωπο να λέει ό,τι θέλει».

Media Τελευταίες ειδήσεις