Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Nomads: Αναδιώτης και Αλεξάνδρου έχουν “ανοιχτούς λογαριασμούς”

Nomads

Μια κόντρα που ξεκίνησε πριν το Nomads και μια μάχη για το… Όσκαρ θα παρακολουθήσει απόψε το τηλεοπτικό κοινό. Οι εκπλήξεις του αποψινού επεισοδίου.

Nomads χωρίς κόντρες δεν γίνεται! Απόψε το βράδυ οι εντάσεις συνεχίζονται και από ό,τι φαίνεται κάποιοι έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς… Δείτε τι έγινε στο χθεσινό επεισόδιο και τι θα δούμε απόψε το βράδυ.

Τι έγινε χθες στο Nomads

Μια περιπέτεια είχε η Αποστολία Ζώη πριν καλά καλά αρχίσει το χθεσινό αγώνισμα του Nomads για την πρώτη ατομική ασυλία της εβδομάδας. Η γνωστή τραγουδίστρια ένιωσε μια αδιαθεσία και λιποθύμησε, ενώ μάλιστα είχε και ταχυπαλμίες. Αμέσως, η γιατρός της παραγωγής έσπευσε στο πλευρό της και της παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Λίγο αργότερα, όλοι προετοιμάστηκαν ψυχολογικά και σωματικά για το πολύ σημαντικό έπαθλο της εβδομάδας. Όλοι οι παίκτες έδωσαν το εκατό τοις εκατό των δυνάμεών τους για να καταφέρουν να γλιτώσουν την υποψηφιότητά τους για αποχώρηση.

https://www.instagram.com/p/BcSv0cDli7U/?taken-by=nomadsant1

Οι παίκτες στο χθεσινό αγώνισμα του Nomads καλούνταν να περνούν εμπόδια ενώ παράλληλα έπρεπε να μεταφέρουν δίσκους μέχρι τον τερματισμό. Η Βασιλική Μιλλούση έκανε τις πιο αποτυχημένες προσπάθειες και είναι η πρώτη υποψήφια μονομάχος.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι παίκτες οδηγήθηκαν στο συμβούλιο, προκειμένου να βγάλουν τον δεύτερο υποψήφιο μονομάχο, τον Λευτέρη Παρασκευά. Επομένως, Λευτέρης Παρασκευάς και Βασιλική Μιλλούση είναι οι δύο από τους τέσσερις μονομάχους. Δύο από τους τέσσερις μονομάχους θα αγωνιστούν την Πέμπτη για την παραμονή τους στο Παλαουάν και την διεκδίκηση του χρηματικού επάθλου.

“Ψήφισα τον Αλεξάνδρου γιατί δυστυχώς δεν μπορούσα να ψηφίσω την Αποστολία, κέρδισε άξια την ασυλία”, δήλωσε αργότερα οn camera ο Γιώργος Μαυρίδης. Ενώ η Αποστολία Ζώη είπε: “Δεν έχω ιδέα τι έχει στο μυαλό του ο Γιώργος. Το μόνο που ξέρω είναι ότι, ειδικά την τελευταία εβδομάδα, είναι πολύ αλλιώς απέναντί μου και δεν υπάρχει ούτε το τυπικό και είναι πολύ άσχημο να γίνεται όλο αυτό απέναντί μου”.

https://www.instagram.com/p/BcS9JQ6FcUP/?taken-by=nomadsant1

Τι θα δούμε απόψε

Και οι κόντρες συνεχίζονται στο αποψινό επεισόδιο του Nomads. Απόψε το τηλεοπτικό κοινό θα παρακολουθήσει το αγώνισμα για την δεύτερη ατομική ασυλία. Δύο ακόμα μονομάχοι θα τεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού μαζί με τη Βασιλική Μιλλούση και τον Λευτέρη Παρασκευά.

Στο τρέιλερ φαίνεται ότι ανάβουν τα αίματα ανάμεσα σε Αλεξάνδρου και Αναδιώτη πριν καν αρχίσει το αγώνισμα. «Αν θεωρήσουμε ότι έχω ομάδα, είναι με τον Νίκο που τον ξέρω εννιά χρόνια, ξέρω την οικογένειά του, ξέρω τα παιδιά του. Άρα αυτό που με λυπεί  απ’ όλα εδώ πέρα μέσα είναι το ότι δεν είμαι με τον Νίκο», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. «Επειδή αναφέρεται το όνομά μου και είναι κάτι πολύ προσωπικό τώρα αυτό που συμβαίνει, είναι κάτι που δεν έχει προκύψει στο Nomads και δεν θα λυθεί στο Nomads», λέει από την πλευρά του ο Νίκος Αναδιώτης.

Και αν νομίζετε ότι εδώ οι εντάσεις σταματούν, κάνετε λάθος! Μαυρίδης και Οροκλός μάχονται για μία ακόμη φορά για το… Όσκαρ! Ποιος θα το πάρει; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες απόψε στις 21:00.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=qmUoZs_Mo5M

Media Τελευταίες ειδήσεις