Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Nomads: Άναψαν τα αίματα! Οροκλός εναντίον Μαυρίδη

Nomads

Το Nomads οδεύει προς το τέλος του, αλλά οι λογομαχίες των παικτών τώρα άρχισαν για τα καλά! Τι θα γίνει απόψε ανάμεσα σε Μαυρίδη και Οροκλό.

Το παιχνίδι του Nomads άρχισε τώρα! Τα ατομικά αγωνίσματα και ο ανταγωνισμός που όσο περνάει ο καιρός, μεγαλώνει, βγάζει τον αληθινό εαυτό των παικτών. Δείτε τι έγινε χθες και τι θα δούμε απόψε.

Τι έγινε χθες στο Nomads

Στο χθεσινό αγώνισμα του Nomads, όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για τη νίκη. Οι πρώτοι μονομάχοι Κωνσταντίνος Οροκλός, Νίκος Αναδιώτης και η νικήτρια της πρώτης ατομικής ασυλίας, Αποστολία Ζώη δεν αγωνίστηκαν. Στον τελικό, ο Γιώργος Μαυρίδης κέρδισε και πήρε την δεύτερη ατομική ασυλία ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο Μιχάλης Ζαμπίδης ανακηρύχθηκαν δεύτεροι μονομάχοι.

Έτσι το τηλεοπτικό κοινό χθες το βράδυ καλείτο να ψηφίσει ανάμεσα στους τέσσερις μονομάχους, Κωνσταντίνο Οροκλό, Νίκο Αναδιώτη, Μιχάλη Ζαμπίδη και Δημήτρη Αλεξάνδρου. Οι δύο παίκτες που έλαβαν τις λιγότερες θετικές ψήφους θα μονομαχήσουν στο αγώνισμα της Πέμπτης. Ο νικητής θα παραμείνει στο νησί Παλαουάν, ενώ ο χαμένος θα αποχωρήσει και θα επιστρέψει Ελλάδα.

https://www.instagram.com/p/BcDdB4fFaXN/?taken-by=nomadsant1

Μετά το αγώνισμα το τηλεοπτικό κοινό του Nomads παρακολούθησε μια ένταση ανάμεσα στην Αποστολία Ζώη και τον Γιώργο Κατσινόπουλο. Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Παρασκευάς κατηγόρησε τον πρωταθλητή του Brazilian Jiu Jitsu ότι έφαγε παραπάνω ποσότητα φαγητού, με την Αποστολία Ζώη να συμφωνεί.

Δήμητρα Φραντζή, Γιώργος Μαυρίδης και Νίκος Αναδιώτης πήραν το μέρος του πρωταθλητή, οι υπόλοιποι παίκτες όμως πήραν το μέρος της αντίπαλης “κλίκας”.

«Δεν μπορώ να μπω σε διάλογο με ανθρώπους που με κοροϊδεύουν κατάματα. Η Αποστολία είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Αυτό που έκανε σήμερα το έχει κάνει πάρα πολλές φορές. Τα κάνει όπως θέλει, τα μαγειρεύει και μετά έρχεται on camera να σου ζητήσει συγγνώμη και να κάνουμε διάλογο. Δεν υπάρχει κανένας διάλογος, οι σχέσεις τελείωσαν, οι ομάδες έχουν χωριστεί, ο καθένας το φαγητό του», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κατσινόπουλος στην κάμερα του Nomads.

Τι θα δούμε απόψε

https://www.instagram.com/p/BcE9y40lBBQ/?taken-by=nomadsant1

Ο κακός χαμός απόψε στο Nomads. Μετά την ένταση που προκλήθηκε ανάμεσα στην Αποστολία Ζώη και τον Γιώργο Κατσινόπουλο, σήμερα αναμένεται άλλη. Γιώργος Μαυρίδης προχωρά σε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα, ενώ ο Κωνσταντίνος Οροκλός δε διστάζει να του απαντήσει ανοιχτά.

«Για μένα το Nomads ξεκίνησε χθες. Αυτοί οι δύο (Αναδιώτης, Κατσινόπουλος) για μένα είναι αδέρφια μου. Όλοι οι υπόλοιποι είναι το ίδιο, δεν θέλω να μου μιλάνε, δεν ούτε καλημέρα, δεν θέλω καμία σχέση», δηλώνει ο Γιώργος Μαυρίδης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Να δώσουμε το Oscar στον κ. Μαυρίδη, το πήρε, το αξίζει, ήταν ωραίος ο λόγος του, να πάει και για Πρωθυπουργός. Να πάρει το αγαλματίδιο, να το πάρει σπίτι του. Πολύς θεατρινισμός και κουράζει. Από την αρχή ασχολούμαστε με τον κ. Μαυρίδη, δώστε του και μια κάμερα να την έχει, αφού την γουστάρει ο άνθρωπος, να την πάρει σπίτι του», λέει μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Οροκλός.

Media Τελευταίες ειδήσεις