Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Nomads: Η αποχώρηση και οι εκπλήξεις λίγο πριν τον μεγάλο τελικό!

Nomads

Μαυρίδης, Ζώη και Φραντζή οι υποψήφιοι μονομάχοι για την αποψινή μάχη του Nomads. Ποιος θα αποχωρήσει λίγο πριν τον πολυαναμενόμενο τελικό.

Τρεις οι υποψήφιοι μονομάχοι, ένας θα αποχωρήσει και έξι θα παραμείνουν στο Nomads δίνοντας σώμα και ψυχή για τον μεγάλο τελικό και το πολυπόθητο χρηματικό έπαθλο. Δείτε τι έγινε χθες και τι θα δούμε απόψε στο ριάλιτι επιβίωσης.

Το χθεσινό αγώνισμα στο Nomads

Ένταση αλλά και… μονοτονία είχε το χθεσινό αγώνισμα του Nomads για την κατάκτηση της ατομικής ασυλίας. Οι παίκτες καλούνταν να ισορροπήσουν σε δοκό στηρίζοντας μόνο τα πόδια και τα χέρια τους σε ειδικές κατασκευές. Ο νικητής ήταν αυτός που κατάφερε να μείνει περισσότερη ώρα επάνω στην κατασκευή δίχως να κουνήσει τα χέρια και τα πόδια του.

https://www.instagram.com/p/Bcp7Eb2FAzy/?taken-by=nomadsant1

Οι δύο πρώτοι που έπεσαν ήταν οι υποψήφιοι μονομάχοι, ενώ αυτοί που κατάφεραν να μείνουν περισσότερο – σχεδόν μιάμιση ώρα – ήταν η Βασιλική Μιλλούση και ο Γιώργος Κατσινόπουλος. Η Βασιλική Μιλλούση φάνηκε πολύ δυνατή στο χθεσινό αγώνισμα και κέρδισε την ατομική ασυλία εξασφαλίζοντας την παραμονή της στο παιχνίδι.

Στη συνέχεια, οι παίκτες οδηγήθηκαν στο συμβούλιο, προκειμένου να βγάλουν τον τρίτο υποψήφιο μονομάχο. Η Αποστολία Ζώη είναι πιθανό να γευτεί και αυτή την ένταση και το άγχος που περνούν οι παίκτες στη μάχη για την παραμονή τους στο Nomads.

https://www.instagram.com/p/Bcp6q8GlCdG/?taken-by=nomadsant1

Ο Μαυρίδης μιλά για την αλλαγή στη στάση του

Στη συνέχεια, οι παίκτες του Nomads απάντησαν σε ερωτήσεις του τηλεοπτικού κοινού. Συγκεκριμένα, ο γνωστός tattoo artist έλυσε την απορία σε πολλούς γιατί άλλαξε συμπεριφορά προς το τέλος του παιχνιδιού, απαντώντας σε σχετική ερώτηση τηλεθεάτριας.

“Είναι κάποιες φορές που σε ωθούν να αλλάξεις συμπεριφορά, δεν νομίζω ότι ποτέ πείραξα κάποιον στο παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι επιτέθηκα ποτέ σε κάποιον, απεναντίας προσπαθούσα πάντα να είμαι ήρεμος και να βρίσκω με βάση τη λογική τις απαντήσεις που χρειάζονται και πάντα την αλήθεια. Δυστυχώς, όταν ενοχλούνται οι φίλοι μου, είναι ένας κάλος που πατιέται πολύ. Ευτυχώς για μένα είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχω δικαιολογίες, θα μπορούσα να βρω χίλιες”, δήλωσε ο Γιώργος Μαυρίδης προς υπεράσπισή του.

Και συνέχισε: “Το κατάλαβα ότι δεν ήταν καλό, πρώτα απ’ όλα για μένα, να αλλάξω, είπα ότι δεν έπρεπε να συμπεριφέρομαι έτσι, ήταν και μένα η άμυνά μου, μετά από εννιά, δέκα εβδομάδες. Και γι’ αυτό είπα ότι πρέπει να δοθεί ένα τέλος γιατί δεν είναι καλό να ανταποδίδουμε αυτό που μας κάνουνε. Πρέπει να έχουμε την ψυχραιμία, την λογική. Ακόμα και σε κάτι κακό πρέπει να λειτουργούμε με καλοσύνη και λογική”.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=pz-M-3e0NMQ

Τι θα δούμε απόψε – Η αποχώρηση λίγο πριν τον τελικό!

Μιλλούση, Φραντζή και Μαυρίδης… Ένας από τους υποψήφιους μονομάχους θα αποχωρήσει από το Nomads. Και οι τρεις όμως είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να παραμείνουν στο παιχνίδι. Ο τελικός πλησιάζει και πλέον όλοι έχουν έναν στόχο: Το πολυπόθητο χρηματικό έπαθλο!

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ… Δείτε το τρέιλερ:

https://www.youtube.com/watch?v=bj4tZ_Gzly0

Media Τελευταίες ειδήσεις