Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Nomads: Η αποχώρηση θα στοιχίσει πολύ…

Nomads

Νατάσα Καλογρίδη, Φώτης Φιλιππόπουλος, Ευαγγελία Πλατανιώτη οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Nomads. Για έναν από αυτούς το όνειρο θα τελειώσει απόψε.

Μια απίστευτη μάχη ανάμεσα στους 3 αρχηγούς παρακολούθησε χθες το τηλεοπτικό κοινό του Nomads. Απόψε τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα αφού οι παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με μία αποχώρηση που θα αλλάξει τα δεδομένα.

Όσα έγιναν χθες στο στίβο μάχης

Ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Κωνσταντίνος Οροκλός και η Ευαγγελία Πλατανιώτη έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για το πολυπόθητο έπαθλο.  Το έπαθλο ήταν 15.000 πέσος, τα οποία θα ξόδευαν στην πόλη. Απαγορευόταν να αγοράσουν ένα αντικείμενο για να το φέρουν πίσω στην παραλία.

Θυμίζουμε ότι η 23χρονη Ολυμπιονίκης συμμετείχε στο αγώνισμα, καθώς οι Νίκος Παπαδόπουλος και Γιώργος Κατσινόπουλος είναι τραυματισμένοι. Παρόλο που τη θέση θα μπορούσε να πάρει ο Μιχάλης Ζαμπίδης, εκείνη επέλεξε να αγωνιστεί για να δείξει στην ομάδα της τις ικανότητές της.

Άλλωστε, οι συμπαίκτες της την είχαν ενημερώσει ότι αυτός ήταν και ο λόγος που την ψήφισαν για αποχώρηση. Το γεγονός ότι μέχρι τότε δεν είχε δείξει τις αγωνιστικές της ικανότητες, έκαναν την ψήφο τους πιο εύκολη.

https://www.facebook.com/nomadsant1/photos/a.1292195657574973.1073741829.1208953009232572/1314930411968164/?type=3&theater

Ο μεγάλος νικητής και η καλή πράξη της ομάδας της Ζούγκλας

Οι παίκτες έπρεπε να περάσουν από εμπόδια και να φτάσουν σε μια ειδική κατασκευή ψαρέματος. Το αγώνισμα απαιτούσε ευλυγισία, ταχύτητα αλλά πάνω από όλα ευστοχία. Ο Γιώργος Μαυρίδης έχασε στο πρώτο παιχνίδι. Μεγάλος νικητής με 3-0 αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Οροκλός που ήταν πολύ καλός στο στόχο αλλά και τυχερός.

Η ομάδα της Ζούγκλας χάρηκε το έπαθλο των 15.000 πέσος (246 ευρώ). Ο καθένας είχε στα χέρια του το μερίδιο του και το ξόδεψε όπως το ήθελε. Όλοι πήραν παραδοσιακά γλυκά, ενώ η Νατάσα Καλογρίδη πήγε για κούρεμα. Οι πράσινοι έκαναν βέβαια και μια καλή πράξη. Αγόρασαν σχολικά είδη, τα οποία χάρισαν σε ένα ολόκληρο σχολείο της περιοχής.

Απόψε στις 21:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αρχικά, θα ανακοινώσει τον παίκτη που σώθηκε από το τηλεοπτικό κοινό από την χθεσινή ψηφοφορία. Οι άλλοι δύο θα πρέπει να παλέψουν σκληρά σε ένα ακόμη αγώνισμα για την παραμονή τους στο νησί των Φιλιππίνων.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι είτε φύγει πράσινος είτε μπλε, η αποχώρηση θα στοιχίσει πολύ. Η ομάδα των Ωκεανών υποφέρει από τραυματισμούς, ενώ η ομάδα της Ζούγκλας έχει ήδη χάσει παίκτη. Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου Nomads:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=-IEf2LJ5V-c

Media Τελευταίες ειδήσεις