Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Nomads: Το έλα να δεις πριν καν αρχίσει η ένωση!

Nomads

Σε λίγο καιρό αναμένεται η ένωση των παικτών του Nomads. Οι παίκτες είναι προετοιμασμένοι για όλα και ήδη οι εντάσεις έχουν ξεκινήσει να παίρνουν… Φωτιά!

Σε λίγες μέρες αναμένεται να παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό τα ατομικά αγωνίσματα του Nomads. Ήδη βέβαια το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες είναι βαρύ… Δείτε τι έγινε χθες και τι θα δούμε απόψε το βράδυ.

Οι Κόκκινοι έχουν γίνει δύο “κλίκες” και είναι έτοιμοι στο αποψινό επεισόδιο να συγκρουστούν, ενώ οι μπλε έχουν υποστεί απανωτές ήττες και δεν λέει να πατήσουν και πάλι στα πόδια τους!

Τι έγινε χθες στο Nomads

https://www.instagram.com/p/BbxXxxmFaQZ/?taken-by=nomadsant1

Για την ατομική τους ασυλία αγωνίστηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads, οι Ωκεανοί. Όλοι οι παίκτες κατέθεσαν σώμα και ψυχή για να παραμείνουν στο παιχνίδι. Το αγώνισμα απαιτούσε ισορροπία, ισορροπία και… ισορροπία! Οι παίκτες καλούνταν να ισορροπήσουν σε μία σανίδα ξύλου ενώ την ίδια ώρα έπρεπε να κρατάνε μπάλες και να κάνουν τις κινήσεις που τους ζητούσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δίχως να πέσουν ούτε οι ίδιοι ούτε οι μπάλες τους.

Τα κορίτσια φάνηκα καλύτερα σε αυτήν την αναμέτρηση. Η Βασιλική Μιλλούση ήταν αυτή που τελικά κατάφερε να κερδίσει την ατομική της ασυλία. Γιώργος Κατσινόπουλος, Μιχάλης Ζαμπίδης, Λευτέρης Παρασκευάς και Δήμητρα Φραντζή τέθηκαν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

Ο Μάνος Πίντζης είναι για δεύτερη φορά μονομάχος και υποψήφιος προς αποχώρηση και θα πρέπει να αναμετρηθεί  με έναν από τους παραπάνω για να διεκδικήσει την παραμονή του στο παιχνίδι και το Παλαουάν.

Τι θα δούμε σήμερα

https://www.instagram.com/p/BbmaByelGTE/?taken-by=nomadsant1

Το αποψινό επεισόδιο θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Ένας άγριος καβγάς θα ξεσπάσει στην ομάδα της Φωτιάς ανάμεσα στις δύο “κλίκες”. Όλα ξεκίνησαν από μια πρωτοβουλία της παραγωγής. Συγκεκριμένα, ζητήθηκε από τους Νομάδες της Φωτιάς να πάνε στο ψαροχώρι για να βοηθήσουν στην κατασκευή μιας ταμπέλας.

Νίκος Αναδιώτης, Γιώργος Μαυρίδης και Λευτέρης Χατζηιωάννου δήλωσαν ενώπιον όλων ότι δυστυχώς δεν μπορούν να πάνε να βοηθήσουν τους συμπαίκτες τους διότι είναι τραυματισμένοι. Στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρωτά τους παίκτες σχετικά με την απόφαση της “τριάδας”, γίνεται το έλα να δεις!

Οι παίκτες απόψε θα αγωνιστούν για ένα πολυπόθητο έπαθλο. Μπλε και κόκκινοι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, μία όμως ομάδα θα είναι η νικήτρια. Θα καταφέρουν οι μπλε να σπάσουν το σερί με τις ήττες; Ποιο θα είναι το πολυπόθητο έπαθλο; Ποιες ερωτήσεις του κοινού θα φέρουν σε αμηχανία τους παίκτες; Τι άλλες εκπλήξεις περιμένει παίκτες και κοινό; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες απόψε στις 21:00.

Δείτε το τρέιλερ:

https://www.instagram.com/p/Bbyzndyl942/?taken-by=nomadsant1

Media Τελευταίες ειδήσεις