Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Nomads: Ένα παιχνίδι ερωτήσεων, 2.500 ευρώ και μια μονομαχία για την αποχώρηση

Nomads

Μια δύσκολη μονομαχία και μία αποχώρηση θα παρακολουθήσει απόψε το τηλεοπτικό κοινό του Nomads. Ο Γιώργος Μαυρίδης αναπολεί τα Χριστούγεννα με τον Σάκη Τανιμανίδη…

Στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό έχει μπει το Nomads. Οι παίκτες είναι έτοιμοι να καταθέσουν σώμα και ψυχή στα τελευταία αγωνίσματα και να αποκτήσουν το τελικό χρηματικό έπαθλο.

Τι έγινε χθες στο Nomads

Μετά την τελευταία παραμονή στη βίλα, το μεγάλο φαγοπότι, οι παίκτες τραγούδησαν καραόκε. Μετά την χαλαρή διάθεση και τα γέλια, το ριάλιτι επιβίωσης απέδειξε ότι δεν αστειεύεται… Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκρυβε μία έκπληξη στους παίκτες! Οι ανυποψίαστοι παίκτες έπρεπε να κρατήσουν όσο μπορούν περισσότερο μία καρύδα με απλωμένο χέρι και ξαπλωμένοι. Ο νικητής θα κέρδιζε 10.000 ευρώ! Μετά από σχεδόν τρεις ώρες, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατάφερε να πάρει τα χρήματα.

https://www.instagram.com/p/BciGqY5lbpQ/?taken-by=nomadsant1

Στο χθεσινό αγώνισμα του Nomads, οι παίκτες έπρεπε να πάρουν σωσίβια από μία κατασκευή που βρισκόταν μέσα στη θάλασσα και περνώντας κάτω από ένα δίχτυ να φτάσουν στην παραλία. Εκεί, καλούνταν να τα πετάξουν σε αντίστοιχες κατασκευές.

Η Βασιλική Μιλλούση και η Δήμητρα Φραντζή έκαναν τις πιο αποτυχημένες προσπάθειες. Μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που ψηφίστηκε τρίτος υποψήφιος μονομάχος, τέθηκαν σε υποψηφιότητα για μονομαχία. Ενώ, για άλλη μία φορά η Αποστολία Ζώη φάνηκε πόσο δυνατή παίκτρια είναι. Κατέκτησε την ατομική ασυλία και έτσι, γλίτωσε από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

https://www.instagram.com/p/BciS8rLlBYv/?taken-by=nomadsant1

Τι θα δούμε απόψε

Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads, οι παίκτες θυμούνται τα αγαπημένα τους Χριστούγεννα. «Εγώ δεν ήμουν πολύ των γιορτών, αλλά αν θέλεις να σου πω ποια είναι τα Χριστούγεννα που μου έχουν μείνει, ήταν με άλλους τρεις φίλους, τον Σάκη, τον Γιώργο και τον Θοδωρή. Ήμασταν κάπου στην Αφρική, ήταν από τις πρώτες χρονιές που κάναμε το World Party. Μπαινοβγαίναμε στα αεροπλάνα, πηγαίναμε σε ιθαγενείς, μετά χωριστήκαμε…», λέει ο Γιώργος Μαυρίδης απαντώντας σχετική ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Λίγο αργότερα, οι παίκτες επιστρέφουν στη σκληρή πραγματικότητα. Βασιλική Μιλλούση, Δήμητρα Φραντζή και Δημήτρης Αλεξάνδρου περιμένουν να ακούσουν από τον παρουσιαστή του Nomads ποιος γλίτωσε από την ψηφοφορία και ποιος θα αγωνιστεί. Δύο παίκτες απόψε θα μονομαχήσουν και ένας θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από το Παλαουάν. Ακόμη, ένα παιχνίδι ερωτήσεων θα προσφέρει σε έναν τυχερό 2.500 ευρώ.

Δείτε το τρέιλερ:

https://www.instagram.com/p/Bcj_WLDFG__/?taken-by=nomadsant1

Media Τελευταίες ειδήσεις