Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Nomads: Η ένωση ή θα τους ενώσει ή θα τους χωρίσει μια για πάντα…

Nomads

Μετά την αποχώρηση του Πίντζη τα πράγματα στο Nomads δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο. Τα ατομικά αγωνίσματα ξεκινούν και τώρα ο καθένας για την πάρτη του…

Κανείς δεν περίμενε όσα συνέβησαν στο χθεσινό άκρως έντονο επεισόδιο του Nomads. Ο Μάνος Πίντζης και ο Λευτέρης Παρασκευάς ήταν οι δύο μονομάχοι που δεν μονομάχησαν… Δείτε τι έγινε στο χθεσινό επεισόδιο και τι θα γίνει την Κυριακή το βράδυ.

Τι έγινε χθες στο Nomads

Όλοι περίμεναν να δουν χθες το βράδυ την μονομαχία ανάμεσα στον Μάνο Πίντζη και τον δεύτερο μονομάχο. Καμία μονομαχία όμως δεν έλαβε χώρα στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads. Χθες, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε στους παίκτες ότι ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους ήταν ο Λευτέρης Παρασκευάς.

Έτσι, ο Λευτέρης Παρασκευάς καλούταν να μονομαχήσει με τον γνωστό ηθοποιό για να διεκδικήσει την παραμονή στο παιχνίδι και το νησί του Παλαουάν. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε ποτέ. Τόσο ο Λευτέρης Παρασκευάς όσο και ο Μάνος Πίντζης μόλις άκουσαν ότι θα πρέπει να μονομαχήσουν, δεν μπορούσαν να συγκρατούσαν τα δάκρυά τους. Ο Λευτέρης Παρασκευάς και η Δήμητρα Φραντζή κατέρρευσαν.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=vUjPZ_KqQI0

Η αποχώρηση του Μάνου Πίντζη

Μια στενή φιλία μέσα στο παιχνίδι του Nomads ενώνει τους δύο άνδρες, γεγονός που τους δυσκόλεψε να ανταγωνιστούν ο ένας τον άλλον. Μπορεί και οι δύο να ήθελαν να παραμείνουν στο παιχνίδι και να διεκδικήσουν το πολυπόθητο χρηματικό έπαθλο ωστόσο, έβαλαν την φιλία τους πάνω από αυτόν τον σκοπό. Και συγκεκριμένα, την κίνηση την έκανε ο Μάνος Πίντζης.

Ο Μάνος Πίντζης ανακοίνωσε ενώπιον όλων ότι προτιμά να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, από το να ανταγωνιστεί τον συμπαίκτη και πάνω από όλα φίλο του, Λευτέρη Παρασκευά. Σύμφωνα με αυτήν την εξέλιξη, ο γνωστός ηθοποιός αποχωρεί και ο Λευτέρης Παρασκευάς θα είναι ο παίκτης που θα ανήκει στην “χρυσή 12άδα”. Οι δώδεκα παίκτες που θα πάνε στην ένωση του Nomads.

https://www.instagram.com/p/Bb2nw3Glgdh/?taken-by=nomadsant1

Η απόφαση του γνωστού ηθοποιού συγκίνησε κάποιους από τους συμπαίκτες του αλλά και άτομα της κόκκινης ομάδας. Η Αποστολία Ζώη μάλιστα μίλησε για ένα θέμα που καλά κάνει ο Μάνος Πίντζης και δεν το συζητάει, όμως κάνει απόλυτα κατανοητή την απόφασή του.

Η δήλωση της γνωστής τραγουδίστριας δημιούργησε μυστήριο σχετικά με τον γνωστό ηθοποιό και την απόφασή του. Ο ίδιος ωστόσο δεν δέχτηκε να αποκαλύψει κάτι, παρά την πίεση που δέχτηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Τι θα δούμε την Κυριακή

https://www.instagram.com/p/Bb4B4YIlfx_/?taken-by=nomadsant1

Στο επόμενο επεισόδιο του Nomads, το τηλεοπτικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την πολυαναμενόμενη ένωση των παικτών. Τι θα συμβεί τότε; Τα αγωνίσματα όπως ακριβώς και τα έπαθλα θα είναι ατομικά. Όλοι θα παίζουν για την πάρτη τους.

Πολλές φιλίες μπορεί να σπάσουν, όμως και πολλές κόντρες ενδέχεται να κοπάσουν… Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ριάλιτι επιβίωσης κρύβει πολλές εκπλήξεις ακόμα. Υπομονή για το νέο επεισόδιο του Nomads την Κυριακή στις 21:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις