Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Nomads: Η κάρτα που κάνει την Ευαγγελία Πλατανιώτη να δακρύσει

Nomads

Μια συγκινητική στιγμή με πρωταγωνίστρια την Ευαγγελία Πλατανιώτη αλλά και μία αποχώρηση θα δει απόψε το κοινό του Nomads. Τι συμβαίνει με τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Μία ευχάριστη αλλά και μία δυσάρεστη εξέλιξη θα παρακολουθήσει απόψε το τηλεοπτικό κοινό του Nomads. Η Ευαγγελία Πλατανιώτη δέχεται μία ευχάριστη έκπληξη, ενώ την ίδια στιγμή η αποχώρηση κοστίζει στην ομάδα των Ωκεανών…

Τι έγινε χθες

Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας. Οι Διάσημοι παίκτες που για αυτήν την εβδομάδα μένουν στην παραλία, είχαν την ευκαιρία να χαρούν το έπαθλο και να ξεχαστούν έστω για λίγο. Οι παίκτες της Φωτιάς έφαγαν, ήπια, απόλαυσαν μασάζ και αποκορύφωμα ήταν η στιγμή που μίλησαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

https://www.instagram.com/p/BauTurelc42/?taken-by=nomadsant1

Ο Γιώργος Μαυρίδης συνομίλησε με μηνύματα με την μητέρα του. Ο tattoo artist έχει δηλώσει και στο παρελθόν έχει διατηρεί μια ιδιαίτερα στενή σχέση με την μητέρα του. Τα λόγια της μητέρας του, Ευδοξίας, τον εμψύχωσαν αλλά τον έκαναν και να δακρύσει.

Οι παίκτες μετρούν αρκετές εβδομάδες μακριά από τους συγγενείς και φίλους τους και η ψυχολογία τους έχει ήδη επηρεαστεί αρκετά. Δεν υπήρχε τίποτα καλύτερο για τους Διάσημους, χθες που έστω για λίγο ήρθαν και πάλι σε επαφή με τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Οι Διάσημοι ανέκτησαν δυνάμεις, ύστερα από μία εβδομάδα ταλαιπωρίας και πείνας στην παραλία και στις αντίξοες συνθήκες διαβίωσης σε αυτήν. 

Την ίδια στιγμή όμως που οι Διάσημοι χαίρονταν το έπαθλο, τα πράγματα στην ομάδα των Ωκεανών δεν έβαιναν το ίδιο καλά. Ένα ασθενοφόρο, μάλιστα, κλήθηκε και ήρθε και παρέλαβε τον Νικόλα Παπαδόπουλο, μετά το παιχνίδι του Nomads κόντρα στον Γιώργο Μαυρίδη. Ο τραυματισμός του φαίνεται ότι έγινε πιο σοβαρός μετά την αναμέτρησή τους, γεγονός που έκανε απαραίτητη την ιατρική φροντίδα.

https://www.youtube.com/watch?v=cm9MJh8y0cE

Τι θα δούμε απόψε στο Nomads

Έκπληκτο θα μείνει απόψε το κοινό με την κάρτα που δέχεται η Ευαγγελία Πλατανιώτη. Στο τρέιλερ φαίνεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να καλεί την Ευαγγελία Πλατανιώτη και της δίνει μια κάρτα. «Σ’ αγαπώ, όχι μόνο για αυτό που είσαι, αλλά και για αυτό που είμαι εγώ όταν είσαι μαζί μου» γράφει η κάρτα στο εξωτερικό της.

Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, πρόκειται όχι για μία απλή έκφραση αγάπης, αλλά για μία πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της, Άγγελο Βλαχόπουλο.  Όπως αποκάλυψε ο Κώστας Τσουρός, για την πρόταση γάμου έχει σταλεί και δαχτυλίδι στο Palawan, το οποίο μεταφέρθηκε από άνθρωπο της παραγωγής.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ενώ την ίδια στιγμή τα κορίτσια που την παρακολουθούν να διαβάζει την κάρτα, μένουν με το στόμα ανοιχτό. Η έκπληξη φτιάχνει το κέφι της παίκτριας των μπλε που δεν περίμενε να λάβει ένα τέτοιο δώρο από τον αγαπημένο της στο νησί των Φιλιππίνων.

https://www.instagram.com/p/Bav2fc-Fuf4/?taken-by=nomadsant1

Η κρίσιμη κατάσταση του Νίκου Παπαδόπουλου

Και ενώ το κλίμα γίνεται ευχάριστο, οι παίκτες λίγο αργότερα επιστρέφουν στην πραγματικότητα. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου διαβάζει στον Νίκο Παπαδόπουλο τη γνωμάτευση του γιατρού για το πόδι του. Τα νέα είναι δυσάρεστα για την ομάδα των Ωκεανών. 

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος μετά τον τραυματισμό μου. Από τα πρώτα δείγματα του αγωνίσματος υποτροπίασε. Μετά τον τραυματισμό μου υπήρχαν κάποια παιδιά τα οποία ήρθαν πιο κοντά μου και κάποια λιγότερο κοντά. Η συμπεριφορά τους για να είμαι ειλικρινής, με πλήγωσε λιγάκι. Θεωρώ ότι το παιχνίδι στο πίσω μέρος του μυαλού του καθενός, ήταν από την αρχή ατομικό. Όσο προχωρά και εξελίσσεται όμως, αρχίζει να φαίνεται πιο έντονα το ότι «είμαι μονάδα» και θα πρέπει να παλέψω για τον εαυτό μου», είχε δηλώσει ο ίδιος στην κάμερα του Nomads.

Απόψε το τηλεοπτικό κοινό θα παρακολουθήσει ποιος παίκτης από τους Ωκεανούς, έλαβε τις λιγότερες θετικές ψήφους από τους τηλεθεατές. Αυτός ο παίκτης θα μονομαχήσει με την Ευαγγελία Πλατανιώτη και ο καλύτερος θα παραμείνει στο Παλαουάν και θα συνεχίσει να διεκδικεί το πολυπόθητο χρηματικό έπαθλο.

Τι εκπλήξεις επιφυλάσσει σήμερα κοινό και παίκτες του Nomads; Θα αποχωρήσει οικειοθελώς ο Νίκος Παπαδόπουλος; Τι μήνυμα θα στείλει η Ευαγγελία Πλατανιώτη στον αγαπημένο της που της έκανε μια τόσο όμορφη έκπληξη; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες απόψε το βράδυ στις 21:00 από το κανάλι του ΑΝΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις