Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Nomads: Η Μαντώ Γαστεράτου δέχεται ένα γράμμα – έκπληξη

Nomads

Δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της στο αποψινό επεισόδιο Nomads, η Μαντώ Γαστεράτου. Την ίδια στιγμή, ο αγώνας ατομικής ασυλίας είναι σκληρός…

Έναν απαιτητικό αγώνα για την ατομική ασυλία και μια έκπληξη που δεν περίμενε με τίποτα η Μαντώ Γαστεράτου, θα παρακολουθήσει απόψε στο Nomads το τηλεοπτικό κοινό. Διαβάστε όσα έγιναν χθες και τι θα συμβεί απόψε στο νησί Παλαουάν.

Τι έγινε χθες στο Nomads

https://www.instagram.com/p/Ba4wHgIFMQk/?taken-by=nomadsant1

Μια συγκλονιστική μάχη έδωσαν στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads, οι Ωκεανοί με τους Διάσημους. Παρά την υπερπροσπάθεια των Κόκκινων, οι αθλητές φάνηκαν από νωρίς ότι επιθυμούν περισσότερο την κατάκτηση της ασυλίας. Έχοντας χάσει πρόσφατα την Ευαγγελία Πλατανιώτη και τον Νίκο Παπαδόπουλο λόγω τραυματισμού, η ασυλία ήταν πολύ σημαντική για αυτούς.

Όλοι οι παίκτες της μπλε ομάδας κατέθεσαν σώμα και ψυχή σε ένα απαιτητικό αγώνισμα. Το αγώνισμα απαιτούσε ευλυγισία και ταχύτητα. Ο Μάνος Πίντζης είχε δηλώσει εξαρχής ότι επιθυμεί να λάβει η νέα του ομάδα την ασυλία προκειμένου να πάρει εκδίκηση από τους κόκκινους, που τον έδιωξαν από την ομάδα. Και όπερ και εγένετο…

Τελικά, οι Διάσημοι έχασαν με 3 – 0. Οι χαμένοι οδηγήθηκαν στο συμβούλιο για να ψηφίσουν τον πρώτο μονομάχο για το παιχνίδι της Πέμπτης. Πρώτη μονομάχος και υποψήφια για αποχώρηση, επιλέχθηκε ύστερα από ψηφοφορία, η Μαντώ Γαστεράτου.

Η Μαντώ Γαστεράτου συγκινείται απόψε στο Nomads

https://www.instagram.com/p/Ba4zshkF1rz/?taken-by=nomadsant1

Σήμερα το τηλεοπτικό κοινό του Nomads, θα παρακολουθήσει τον αγώνα ατομικής ασυλίας. Όλοι οι διάσημοι, εκτός από την Μαντώ Γαστεράτου, θα παλέψουν για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο νησί των Φιλιππίνων. Ένας παίκτης θα είναι αυτός που θα πάρει την ατομική, ενώ οι υπόλοιποι θα τεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

Ο παίκτης που θα λάβει τις λιγότερες θετικές ψήφους από τους τηλεθεατές, θα είναι ο δεύτερος μονομάχος. Ο δεύτερος μονομάχος θα βρεθεί την Πέμπτη αντιμέτωπος με την Μαντώ Γαστεράτου. Και οι δύο θα δώσουν το εκατό τοις εκατό του εαυτού τους για να παραμείνουν στο παιχνίδι, ένας όμως θα καταφέρει να παραμείνει στο παιχνίδι και να διεκδικήσει το πολυπόθητο χρηματικό έπαθλο. Θυμίζουμε ότι πλέον το Nomads δεν θα παίζεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, αλλά από Κυριακή έως Πέμπτη, για αυτό και αυτή τη φορά, το κοινό θα παρακολουθήσει την αποχώρηση, την Πέμπτη.

Ποιος θα καταφέρει να πάρει την ατομική ασυλία; Ποιος θα είναι ο δεύτερος μονομάχος που θα πρέπει να αντιμετωπίσει την Μαντώ Γαστεράτου; Πώς θα εξελιχθεί το κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες μετά την “μετάθεση” του Μάνου Πίντζη; Τι άλλες εκπλήξεις κρύβει το παιχνίδι του Nomads; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες απόψε στις 21:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις