Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Nomads: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εξομολογείται για τον πατέρα του…

Nomads

Ο Χατζηιωάννου σπέρνει τον πανικό στο Nomads και ο Αλεξάνδρου προχωρά σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση. Ποια ομάδα θα κατακτήσει την ασυλία.

Ο Λευτέρης Χατζηιωάννου έφτασε στο νησί Παλαουάν και έγινε το αδιαχώρητο στο Nomads! Δείτε τι έγινε στο επεισόδιο της Κυριακής και την αποψινή εξομολόγηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τον πατέρα του.

Ο Χατζηιωάννου ήρθε για να μείνει

Ο νέος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης Nomads είναι ο Λευτέρης Χατζηιωάννου. Γυμνασμένος, μαχητικός και έτοιμος να τα δώσει όλα είναι ο Κύπριος παίκτης. Ωστόσο, το new entry του παιχνιδιού, δεν έλαβε και την καλύτερη υποδοχή από κάποιους παίκτες. Σίγουρα δεν περίμενε την αντίδραση ορισμένων παικτών.

Ο Μάνος Πίντζης και ο Κωνσταντίνος Οροκλός άρχισαν να ξεσπάνε με την απόφαση της παραγωγής να φέρει νέο παίκτη στο παιχνίδι. «Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναγυρίσω πίσω ό,τι και να γίνει παιδιά. Απλώς θα πάρω το αεροπλάνο και θα γυρίσω στην Αθήνα. Δεν υπάρχει περίπτωση! Στους κόκκινους δεν ξαναγυρίζω!», ξεκαθάρισε στην ομάδα του ο Μάνος Πίντζης, για την περίπτωση που οι μπλε αποφάσιζαν να τον ξαναστείλουν στους κόκκινους.

https://www.youtube.com/watch?v=KBDYIeGSRGE

Μετά από πολλές συζητήσεις από την ομάδα των Ωκεανών για το σε ποια ομάδα να πάει ο Λευτέρης Χατζηιωάννου, τελικά αποφασίστηκε να “βαπτιστεί” κόκκινος. Οπότε, οι Ωκεανοί έκαναν “το χατίρι” του Μάνου Πίντζη και ο γνωστός ηθοποιός ανακουφίστηκε.

Από την μεριά του ο Κωνσταντίνος Οροκλός αντέδρασε: «Όταν στον Μαραθώνιο, στο 20ο χιλιομετρο μου πετάς έναν παίκτη ξεκούραστο τον οποίο εγώ αύριο πρέπει να ανταγωνιστώ, έχω disadvantage. Δεν πειράζει, πάμε να παίξουμε, να μη γίνω η γκρινιάρα πάλι, αλλά αυτά είναι τα δεδομένα».

Ωστόσο, η Δήμητρα Φραντζή φάνηκε αισιόδοξη στην κάμερα του Nomads. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι είναι καλύτερα η ομάδα τους να παραμείνει ως έχει, αφού ο κάθε παίκτης ξέρει το κουμπί του συμπαίκτη του και λειτουργούν καλά τόσο αθλητικά όσο και πνευματικά.

https://www.instagram.com/p/BbIMTR1F_GA/?taken-by=nomadsant1

Το τραγούδι και η νίκη των Διασήμων

Παρόλο λοιπόν που οι Ωκεανοί είχαν πάει με την καλύτερη διάθεση για να διεκδικήσουν την βίλα, έγινε η ανατροπή από τους Διάσημους. Ο αγώνας για την Επικράτεια ήταν σκληρός. Ο Κωνσταντίνος Οροκλός από τη Φωτιά και ο Μιχάλης Ζαμπίδης από τους Ωκεανούς κατέθεσαν σώμα και ψυχή, όμως ο πρώτος ήταν αυτός που τελικά κατάφερε να κλέψει τη νίκη από τα χέρια του αντιπάλου του την τελευταία στιγμή.

Φαίνεται ότι το τραγούδι της Χριστίνας Κολέτσα και της Μαντώ Γαστεράτου έφερε τύχη στην ομάδα τους. Η βίλα ανήκει σε αυτούς για αυτήν την εβδομάδα, ενώ οι Ωκεανοί θα παραμείνουν στην παραλία για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα.

Τι θα δούμε απόψε στο Nomads

https://www.instagram.com/p/BbJ5hTbFfby/?taken-by=nomadsant1

Οι αντίξοες συνθήκες στην παραλία φαίνεται ότι έχουν εξαντλήσει την ομάδα των Ωκεανών. Η ψυχολογία τους αρχίζει να πέφτει, όμως είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα στον αποψινό αγώνα ώστε να κερδίσουν την ασυλία. Κόκκινοι και μπλε θα βάλουν τα δυνατά τους στον αποψινό αγώνισμα για να παραμείνουν ασφαλείς για αυτήν την εβδομάδα.

Το αποψινό αγώνισμα αποτελεί έναν συνδυασμό βόλεϊ και μπάσκετ. Καλή συνεργασία και ευστοχία είναι τα δύο στοιχεία που χρειάζονται οι ομάδες για καταφέρουν να εξοντώσουν τους αντιπάλους τους και να απολαύσουν την πολυπόθητη νίκη.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=L61QgdeMcp0

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Στο αποψινό επεισόδιο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εξομολογείται τι σχέση έχει με τον πατέρα του: «Με τον πατέρα μου δεν έχουμε κάποιες σχέσεις. Δεν είναι ότι είναι κάτι που έχω στο κεφάλι μου ή ένα φρένο ή ένα στοπ ή μια διέξοδος που έχω βάλει σ’ αυτή την ιδιότητα και στον άνθρωπο που με έφερε στη ζωή. Είναι κάτι που το συζητάω και δεν το συζητάω. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί ή όχι. Είναι κάτι που έχω αποδεχτεί. Πατρική φιγούρα… Ήμουν αρκετά τυχερός που στη ζωή μου υπήρχαν δύο άνθρωποι «σταθμός». Ο ένας ήταν ο παππούς και ο άλλος ο δάσκαλος των πολεμικών τεχνών που έκανα. Νομίζω ότι για έναν άντρα είναι πολύ σημαντικό να έχει έναν ήρωα», δηλώνει στην κάμερα του Nomads το γνωστό μοντέλο όπως αποκαλύφθηκε στο Πρωινό με την Φαίη Σκορδά.

Τι εκπλήξεις περιμένει κοινό και παίκτες απόψε; Πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις των Κόκκινων μετά τον ερχομό του Λευτέρη Χατζηιωάννου; Ποια ομάδα θα καταφέρει να νικήσει στο αγώνισμα της ομαδικής ασυλίας; Όλες οι απαντήσεις απόψε στις 21:00 από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις