Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Nomads: Ο “εμφύλιος” στην παραλία συνεχίζεται…

Nomads

Όλοι εναντίον όλων στο αποψινό επεισόδιο του Nomads. Ποιος θα κερδίσει την πρώτη ατομική ασυλία αυτής της εβδομάδας.

Έντονο ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Nomads. Οι συγκρούσεις στην παραλία απόψε δεν έχουν τελειωμό! Οι παίκτες απόψε το βράδυ θα καταθέσουν σώμα και ψυχή για το πολυπόθητο έπαθλο. Δείτε τι έγινε χθες και τι θα δούμε απόψε.

Τι έγινε χθες στο Nomads

Ένα ήταν το σίγουρο μέχρι το χθεσινό επεισόδιο. Ο νικητής θα έπαιρνε το ποσό των 150.000 ευρώ. Ωστόσο, χθες η παραγωγή του Nomads πρότεινε το ποσό των 50.000 ευρώ να σπάσει και να δίνεται στον νικητή κάθε αγωνίσματος. Έτσι, ο τελικός νικητής να πάρει το ποσό των 100.000 ευρώ. Για να ισχύσει αυτό θα έπρεπε όλοι οι παίκτες να είναι σύμφωνοι. Παρά τις αρχικές ενστάσεις της Δήμητρας Φραντζή και του Γιώργου Κατσινόπουλου, όλοι στον παρουσιαστή είπαν ότι δέχονται την πρόταση ώστε να μην υπάρξουν εντάσεις.

https://www.instagram.com/p/BcQLZx0FhNV/?taken-by=nomadsant1

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής του Nomads τόνισε πως αυτή είναι και η τελευταία εβδομάδα που θα μείνει κάποιος στη βίλα, καθώς τις επόμενες εβδομάδες μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού θα μένουν όλοι την παραλία. Έτσι, όλοι οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους για να απολαύσουν τη βίλα, το έτοιμο φαγητό και τα αναπαυτικά κρεβάτια.

Παρά την υπερπροσπάθεια όλων των παικτών, η Δήμητρα Φραντζή ήταν αυτή που τελικά κατάφερε να αποκτήσει το πολυπόθητο έπαθλο. Καλέστηκε λοιπόν να διαλέξει έναν ακόμη παίκτη για να πάμε μαζί στη βίλα. Αρχικά, διάλεξε τον Κωνσταντίνο Οροκλό καθώς δήλωσε ότι είχε ανάγκη από γέλιο και καλή διάθεση. Κάτι που ο Κωνσταντίνος Οροκλός “το ‘χει”.

Ωστόσο, επειδή ο ίδιος είχε ξαναβρεθεί στη βίλα χάρη στον Δημήτρη Αλεξάνδρου, δεν δέχτηκε την πρόταση. Η δεύτερη επιλογή της Δήμητρας ήταν η Βασιλική Μιλλούση. Άρα, η βίλα αυτήν την εβδομάδα είναι αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση.

https://www.instagram.com/p/BcQRiiFFLZm/?taken-by=nomadsant1

Την ίδια ώρα, η κατάσταση στην παραλία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Η Αποστολία Ζώη και ο Λευτέρης Παρασκευάς προσπαθούν να τα βρουν με τον Γιώργο Κατσινόπουλο αλλά… μάταια.

“Δεν δέχτηκα την προσέγγιση της Αποστολίας Ζώη, αυτόν τον υποχθόνιο τρόπο προσέγγισης. Το ποιος θα κάτσει δεξιά και αριστερά μου να συζητήσει και το χρονικό διάστημα που θα γίνει αυτό θα το επιλέξω εγώ. Η λέξη συγγνώμη είναι πολύ βαριά λέξη στο λεξιλόγιό μου. Προτιμώ να μην χρειάζεται κάποιος να τη χρησιμοποιήσει κι όταν τη χρησιμοποιεί να έχει ένα ιδιαίτερο βάρος”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τι θα δούμε απόψε

Nomads

Ο “Εμφύλιος” συνεχίζεται στην παραλία. Και το αποψινό αγώνισμα θα κάνει τις σχέσεις τους ακόμα πιο ανταγωνιστικές. Η Δήμητρα Φραντζή και η Βασιλική Μιλλούση έχουν φάει και κοιμηθεί καλά, όμως αυτό δεν διασφαλίζει απόλυτα τη νίκη της μίας ή της άλλης. Οι παίκτες στην παραλία είναι έτοιμοι να δώσουν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους. Και οι ανατροπές συνεχίζονται…

“Στον χώρο που έχουμε φτιάξει δεν είναι ευπρόσδεκτος κανένας! Το έχουμε ξεκαθαρίσει στον Οροκλό και τον Αλεξάνδρου!”, δηλώνει στο τρέιλερ ο Γιώργος Μαυρίδης

Ποιος θα κερδίσει τη σημερινή ασυλία; Ποιοι θα είναι υποψήφιοι μονομάχοι; Πώς θα διαμορφωθεί το κλίμα των παικτών απόψε; Δείτε το τρέιλερ:

https://www.instagram.com/p/BcR3Qm2l8gU/?taken-by=nomadsant1

Media Τελευταίες ειδήσεις