Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Nomads: Ο Γιώργος Μαυρίδης εκτός αγωνίσματος – Τα απρόοπτα συνεχίζονται

Nomads

Η κατάσταση του Γιώργου Μαυρίδη ανησυχεί την παραγωγή και δεν θα αγωνιστεί στο αποψινό επεισόδιο. Και οι εκπλήξεις του Nomads συνεχίζονται…

Όπως η παραμονή στη βίλα, έτσι και η ατομική ασυλία είναι γυναικεία υπόθεση για αυτήν την εβδομάδα. Οι υποψήφιοι μονομάχοι δηλώνουν έτοιμοι για όλα και όλοι οι παίκτες θα βάλουν τα δυνατά τους για το αποψινό πολυπόθητο έπαθλο. Δείτε τι έγινε χθες και τι θα δούμε απόψε.

Τι έγινε χθες στο Nomads

Γιώργος Μαυρίδης, Γιώργος Κατσινόπουλος και Νίκος Αναδιώτης έχουν εδώ και λίγο καιρό διαμορφώσει ένα στέκι. Μάλιστα, απαγορεύουν στους υπόλοιπους συμπαίκτες τους να πλησιάσουν τον προσωπικό τους χώρο. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ζήτησε εξηγήσεις από τον Μαυρίδη.

“Έχουμε φτιάξει ένα μέρος με παγκάκια και τραπεζάκι με κήπο, έχουμε και τη σημαία και ζητήσαμε από τα παιδιά όμορφα κι ευγενικά ότι δεν θέλουμε να πλησιάζουν, δεν θέλουμε να το χρησιμοποιεί κανένας. Έτσι κι αλλιώς δεν κάνουμε παρέα, ας μην κρυβόμαστε. Δεν θέλουμε να πλησιάζουν τον χώρο. Προφανώς να μην κάτσουν μαζί μας ή να μην τον χρησιμοποιούν για να μη χαλάσει, να το προστατεύσουμε”, ανέφερε στον παρουσιαστή του Nomads, ο γνωστός tattoo artist.

https://www.instagram.com/p/BcVbieoFVpo/?taken-by=nomadsant1

Στο χθεσινό επεισόδιο, εκτός από την Αποστολία Ζώη που κατέκτησε την πρώτη ατομική ασυλία και εκτός του Λευτέρη Παρασκευά και της Βασιλικής Μιλλούση που ανακηρύχθηκαν οι πρώτοι μονομάχοι για αυτήν την εβδομάδα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του Nomads αγωνίστηκαν.

Η μάχη για την κατάκτηση της δεύτερης ατομικής ασυλίας ήταν σκληρή. Οι παίκτες ουσιαστικά έπρεπε να κρατήσουν το χέρι τους ψηλά για όση περισσότερη ώρα μπορούσαν. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν ο παίκτης που έχασε πρώτος στο αγώνισμα και έτσι είναι ο επόμενος υποψήφιος μονομάχος. Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Δήμητρα Φραντζή.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι μονομάχοι που ψηφίστηκαν από το Συμβούλιο, ήταν ο Λευτέρης Παρασκευάς και ο Κωνσταντίνος Οροκλός. Οι τέσσερις υποψήφιοι μονομάχοι τέθηκαν στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Δύο από αυτούς θα μονομαχήσουν στο αγώνισμα της Πέμπτης. Ο ένας θα αποχωρήσει από το ριάλιτι και ο άλλος θα συνεχίσει να διεκδικεί το χρηματικό έπαθλο.

Τι θα δούμε απόψε

https://www.instagram.com/p/BcVgZsiFaVK/?taken-by=nomadsant1

Η “Αγία Τριάδα”, Μαυρίδης, Κατσινόπουλος, Αναδιώτης συνεχίζουν να ζουν απομονωμένοι από τους υπόλοιπους καθώς έτσι, νιώθουν πιο ήρεμοι στην παραλία. Τα γέλια και οι πλάκες μεταξύ τους στην παραλία είναι πολλά. Ωστόσο, μια απρόοπτη εξέλιξη περιμένει τον γνωστό τατουατζή.

“Μίλησα με τη γιατρό και μου είπε ότι δεν πρέπει να αγωνιστώ. Πρέπει να πάω να κάνω εξετάσεις στο νοσοκομείο γιατί στη φάση που βρισκόμαστε τώρα στην παραλία οποιαδήποτε μορφή πυρετού μπορεί να είναι απ’ οτιδήποτε και πρέπει να προστατευτώ”, δήλωσε στο τρέιλερ του Nomads ο Γιώργος Μαυρίδης.

Οι υπόλοιποι παίκτες θα αγωνιστούν για το αποψινό έπαθλο φαγητού και ψυχαγωγίας. Είναι ένα έπαθλο που όλοι έχουν ανάγκη πολύ, ένας όμως θα καταφέρει να το κατακτήσει. Την ίδια ώρα όμως η κατάσταση του Γιώργου Μαυρίδη ανησυχεί… 

https://www.instagram.com/p/BcXCIlLFvli/?taken-by=nomadsant1

Media Τελευταίες ειδήσεις