Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Nomads: Οι επίμαχες ερωτήσεις του κοινού φέρνουν τους παίκτες σε δύσκολη θέση!

Nomads

Ακόμα μία αποχώρηση ενός παίκτη των Ωκεανών θα παρακολουθήσει απόψε το κοινό του Nomads. Οι ερωτήσεις του κοινού φέρνουν τους παίκτες σε αμηχανία!

Μία αποχώρηση παίκτη της μπλε ομάδας θα παρακολουθήσει απόψε το τηλεοπτικό κοινό. Ο Μιχάλης Ζαμπίδης θα αναμετρηθεί με έναν συμπαίκτη του. Οι ερωτήσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και του κοινού, θα φέρουν τους παίκτες σε δύσκολη θέση.

Η Αποστολία Ζώη καλείται να υπερασπιστεί τον εαυτό της ως προς την στάση της απέναντι στον Γιώργο Μαυρίδη, ενώ για άλλη μία φορά οι Ωκεανοί προσπαθούν να δικαιολογήσουν την ψήφο τους κατά του Παγκόσμιου Πρωταθλητή κικ πποξινγκ.

Τι έγινε χθες στο Nomads

Στο χθεσινό επεισόδιο Nomads, κόκκινοι και μπλε πάλεψαν με σώμα και ψυχή για το πολυπόθητο έπαθλο. Το έπαθλο περιελάμβανε φαγητό, αποκριάτικο γλέντι με ντόπιους στο ψαροχώρι και βιντεοκλήση με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

https://www.instagram.com/p/BbhyClxlb4b/?taken-by=nomadsant1

Κάτι έχει πάει πολύ στραβά με τους Ωκεανούς αυτήν την εβδομάδα. Παρόλο που κατάφεραν να κερδίσουν στο αγώνισμα επικράτειας και να παραμείνουν στην βίλα για αυτήν την εβδομάδα, οι επιδόσεις τους έπεσαν στα επόμενα αγωνίσματα.

Οι Διάσημοι παίκτες από την αρχή φάνηκαν πιο οργανωμένοι και προσεκτικοί. Δύο παίκτες καλούνταν να συνεργαστούν προκειμένου να μεταφέρουν έναν δίσκο στο σημείο τερματισμού, ενώ ισορροπούν σε δοκό. Οι κόκκινοι το βρήκαν αμέσως, οι μπλε όμως δεν το βρήκαν ποτέ. 

Έτσι, οι παίκτες της Φωτιάς νίκησαν με 5 – 0. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μάλιστα σχολίασε στο τέλος ότι κάτι συμβαίνει στα τελευταία αγωνίσματα με τους Ωκεανούς, αφού οι Διάσημοι τούς νικούν με άνεση. Οι Διάσημοι γλέντησαν στο Ψαροχώρι με τους ντόπιους, βάφτηκαν αποκριάτικα και μίλησαν με βιντεοκλήση με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, φιλικά ή της οικογενείας τους. Ο Γιώργος Μαυρίδης μάλιστα είδε την αγαπημένη του σκυλίτσα, Μόλυ και η συγκίνησή του ήταν μεγάλη.

https://www.instagram.com/p/Bbh6kLvF6Dm/?taken-by=nomadsant1

Τι θα δούμε απόψε το βράδυ

Στο αποψινό επεισόδιο Nomads, θα μάθουμε ποιους έσωσε το τηλεοπτικό κοινό, ενώ ο παίκτης με τις λιγότερες θετικές ψήφους θα “παλέψει” με τον Μιχάλη Ζαμπίδη. Ο χαμένος θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης ενώ ο νικητής θα παραμείνει στο Παλαουάν και θα συνεχίσει να διεκδικεί την κατάκτηση του πολυπόθητου χρηματικού επάθλου.

Νωρίτερα, οι παίκτες παίρνουν στα χέρια τους ερωτήσεις του τηλεοπτικού κοινού που καλούνται να απαντήσουν on camera. Μια τηλεθεάτρια λέει στην Αποστολία Ζώη: «Μην πας τόση κόντρα κι εσύ, αλλά και η Χριστίνα στον Γιώργο. Στεναχωριέται κι αυτός και με το δίκιο του». «Για να μου λες ότι ο Γιώργος στεναχωριέται, σε εμένα δεν το έχει δείξει, μου έχει μιλήσει πολύ λίγες φορές, οπότε το συζητάει μάλλον στις συνεντεύξεις του», απαντά προς υπεράσπισή της η γνωστή τραγουδίστρια.

https://www.instagram.com/p/BbjnrjUlZkn/?taken-by=nomadsant1

Όλα αυτά λίγο πριν την συγκέντρωση όλων των παικτών για την αποχώρηση και τον καταιγισμό ερωτήσεων από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που θα φέρει σε αμηχανία τους μπλε. Άλλωστε οι υπαινιγμοί για “στημένη ψηφοφορία” ήταν το μεγάλο θέμα της εβδομάδας στο Nomads.

Ποιος θα είναι ο δεύτερος μονομάχος που θα έρθει απόψε αντιμέτωπος με τον Μιχάλη Ζαμπίδη; Πώς θα εξελιχθεί το κλίμα των παικτών μετά τις ερωτήσεις του τηλεοπτικού κοινού; Τι άλλες εκπλήξεις κρύβει το ριάλιτι επιβίωσης σε παίκτες και τηλεοπτικό κοινό; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες απόψε στις 21:00 στο Nomads.

Media Τελευταίες ειδήσεις