Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Nomads: Οι κλίκες έχουν πάρει… “Φωτιά”!

Nomads

Μαυρίδης και Αναδιώτης λογομαχούν με τον Αλεξάνδρου στο αποψινό επεισόδιο του Nomads. Τι συμβαίνει στην ομάδα της Φωτιάς και πώς αντιδρούν οι “κλίκες”.

Όσο περνούν τα επεισόδια του Nomads, τόσο πιο πολύ αρχίζει να εξαντλείται η υπομονή των παικτών. Οι Ωκεανοί δεν αντέχουν τις αντίξοες συνθήκες στην παραλία ενώ, στο στρατόπεδο των Νομάδων της Φωτιάς οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες, μεγαλώνουν. Δείτε τι έγινε χθες στο ριάλιτι επιβίωσης και τι θα δει απόψε το τηλεοπτικό κοινό. Μαυρίδης και Αναδιώτης δέχονται την ένταση του Αλεξάνδρου.

Τι έγινε χθες στο Nomads

Το χθεσινό αγώνισμα του Nomads ήταν ένας συνδυασμός βόλεϊ, τένις και μπάσκετ. Καλή συνεργασία και ευστοχία ήταν τα δύο απαραίτητα στοιχεία για την συνταγή της επιτυχίας. Οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να μη χάσουν κάποιον παίκτη τους αυτήν την εβδομάδα. Μία όμως ήταν αυτή που τα κατάφερε.

https://www.youtube.com/watch?v=CgK8QuecwW8

Ο Γιώργος Μαυρίδης, ως αρχηγός, είχε επιλέξει τις θέσεις των παικτών. Ο γνωστός tattoo artist όμως εκνευρίστηκε όταν συνειδητοποίησε ότι τελικά οι παίκτες επέλεγαν να κάτσουν σε διαφορετικές θέσεις. Μετά το τέλος του αγωνίσματος, ο Γιώργος Μαυρίδης και Αποστολία Ζώη τσακώθηκαν, με τον Κωνσταντίνο Οροκλό να μπαίνει στη μέση για να απομακρύνει και να ηρεμήσει τον Μαυρίδη. “Δεν τσακώνομαι, μιλάμε”, υπερασπίστηκε ο Μαυρίδης.

Η ομάδα του Ωκεανού παρά την υπεράνθρωπη προσπάθειά της δεν κατάφερε να διεκδικήσει το αγώνισμα της ομαδικής ασυλίας. Έτσι, οι παίκτες οδηγήθηκαν στο συμβούλιο, προκειμένου να βγάλουν τον πρώτο μονομάχο της Πέμπτης.

https://www.instagram.com/p/BbKoKWZF-N3/?taken-by=nomadsant1

Η Ειρήνη Ζάχου λόγω του τραυματισμού βρισκόταν στη Μανίλα για εξετάσεις σε ορθοπεδικό. Έτσι, δεν έλαβε μέρος ούτε στο αγώνισμα ούτε στην ψηφοφορία και οι συμπαίκτες της δεν μπορούσαν να την ψηφίσουν προς αποχώρηση. Ύστερα από την ψηφοφορία της ομάδας, ο Μάνος Πίντζης αποφασίστηκε να είναι ο πρώτος μονομάχος της Πέμπτης.

Ο γνωστός ηθοποιός έλαβε πέντε ψήφους από τους Γιώργο Κατσινόπουλο, Λευτέρη Παρασκευά, Δήμητρα Φραντζή, Βασιλική Μιλλούση και Όλγα Πηλιάκη. Δύο ψήφους πήρε ο Λευτέρης Παρασκευάς, καθώς τον ψήφισαν οι Μάνος Πίντζης και Μιχάλης Ζαμπίδης.

Αντίθετα από τους μπλε, η ομάδα των Διασήμων έφυγε ανακουφισμένη από το χθεσινό αγώνισμα του Nomads. Πώς να μην είναι άλλωστε όταν ξέρει ότι δεν θα χάσει κανέναν παίκτη της αυτήν την εβδομάδα, άρα και την δυναμική της. Η Αποστολία Ζώη απόλαυσε τα παιχνίδια στη βίλα και οι παίκτες βρήκαν την ευκαιρία να φάνε και να ξεκουραστούν.

https://www.instagram.com/p/BbK2QFJlyFQ/?taken-by=nomadsant1

Τι θα δούμε απόψε

Απόψε οι παίκτες της μπλε ομάδας θα αγωνιστούν για την ατομική τους ασυλία. Όλοι οι παίκτες εκτός του Μάνου Πίντζη θα παίξουν για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι και το νησί των Φιλιππίνων. Την Πέμπτη οι δύο μονομάχοι θα παλέψουν για να παραμείνουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Την ίδια στιγμή, Αναδιώτης και Μαυρίδης δέχονται τις φωνές του Αλεξάνδρου με αφορμή ένα ομαδικό παιχνίδι τους στην παραλία. “Άσε μας ρε Νίκο να μιλήσουμε! Όλο μιλάς!”, φωνάζει στο τρέιλερ ο Αλεξάνδρου στο Αναδιώτη, με τον τελευταίο να του ζητά να μιλά πιο καθαρά για να τον καταλάβει.

https://www.instagram.com/p/BbKmQT9FoXx/?taken-by=nomadsant1

“Δεν ξέρω αν το κλίμα είναι θερμό ή ψυχρό”, δηλώνει στην κάμερα του Nomads ο Γιώργος Μαυρίδης, ενώ ο Νίκος Αναδιώτης με την σειρά του σχολιάζει: “Ότι οι υπόλοιποι κάθονται στο κοινόχρηστο σαλόνι και εγώ και ο Γιώργος καθόμαστε στο δικό μας που φτιάξαμε μόνοι μας, είναι κατ’ επιλογήν”.

Λίγο αργότερα, η Μαντώ Γαστεράτου ξεκαθαρίζει: “Δεν είναι ότι τους έχουμε κάνει κάτι εμείς. Είναι απλά ότι εκείνοι έχουν επιλέξει να κάνουν παρέα περισσότερο μεταξύ τους”.

Στο Twitter ωστόσο σχολιάζεται έντονα το γεγονός ότι η “κλίκα” που αποτελείται από την Αποστολία Ζώη, την Μαντώ Γαστεράτου, την Χριστίνα Κολέτσα, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και πλέον τον Κωνσταντίνο Οροκλό, “στριμώχνει στον τοίχο” τον Αναδιώτη και τον Μαυρίδη, που πλέον έχουν γίνει μία “ομάδα”. Λίγο μετά τα κορίτσια της ομάδας χαίρονται τη δυνατή βροχή στο νησί του Παλαουάν με παιχνίδια στην πισίνα της βίλας.

Ποιος μπλε θα κατακτήσει την ατομική ασυλία; Πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο “κλίκες” της ομάδας της Φωτιάς; Ποιος θα είναι ο δεύτερος μονομάχος που θα έρθει αντιμέτωπος με τον Μάνο Πίντζη; Τι άλλες εκπλήξεις περιμένει παίκτες και τηλεοπτικό κοινό; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες απόψε στις 21:00 στο Nomads.

Δείτε το τρέιλερ:

https://www.instagram.com/p/BbMHlzNlg7Q/?taken-by=nomadsant1

Media Τελευταίες ειδήσεις