Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Nomads: Οι Ωκεανοί έκαναν την Ευαγγελία να κλάψει και την στέλνουν στο αγώνισμα των Αρχηγών

nomads

Λύγισε στην κάμερα η Ευαγγελία και “αδειάζει” τους συμπαίκτες της στο Nomads!

Στο επεισόδιο Nomads της Τετάρτης, οι νομάδες της Φωτιάς και του Ωκεανού έδωσαν σκληρή μάχη προκειμένου να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη ασυλία. Το αγώνισμα απαιτούσε την απόλυτη συνεργασία μεταξύ των μελών της κάθε ομάδας.

Ένα άτομο βρισκόταν πάνω σε ένα κάρο το οποίο έσερναν μέλη της ομάδας τα οποία είχαν καλυμμένα τα μάτια τους με μάσκες. Οι “τυφλοί” νομάδες έπρεπε να ακούν προσεκτικά τις οδηγίες του παίκτη στο κάρο, ώστε να οδηγηθούν στις τέσσερις βάσεις με τις μπάλες που έπρεπε να συλλέξει ο παίκτης πάνω στο κάρο. Στο τέρμα βρισκόταν κρεμασμένο ένα μέλος της ομάδας ο οποίος έπρεπε να πιάσει και να συγκρατήσει τις τέσσερις μπάλες, που του πετούσε ο συμπαίκτης του από το κάρο, για να λήξει το παιχνίδι.

Την ασυλία κέρδισαν οι νομάδες της Φωτιάς, εξασφαλίζοντας τις τρεις νίκες που ήταν απαραίτητες, σε έναν απίστευτο αγώνα που παραλίγο να κριθεί στα δευτερόλεπτα.

nomads

Το Συμβούλιο Ψηφοφορίας

Η ηττημένη ομάδα των Ωκεανών φάνηκε να βρέθηκε απροετοίμαστη για την διαδικασία της ψηφοφορίας. Όπως ειπώθηκε από κάποιους παίκτες, ως αθλητές έχουν μάθει να μην σκέφτονται την ήττα πριν από έναν αγώνα. Η Μπλε ομάδα των Ωκεανών για πρώτη φορά βρέθηκε στην δυσάρεστη θέση να ψηφίσει έναν υποψήφιο για αποχώρηση ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος με τους 2 υποψήφιους από την ομάδα της Ζούγκλας.

Πριν το συμβούλιο, βλέπουμε μία σύντομη κουβέντα των Ωκεανών να προσπαθούν να αποφασίσουν με ποια στρατηγική θα κινηθούν στην ψηφοφορία. Εκεί, φάνηκαν τα πρώτα κύματα στην ομάδα των Ωκεανών όταν προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν μία ψήφο προς την συμπαίκτρια τους την Ευαγγελία Πλατανιώτη με την ίδια να ενοχλείται. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κατσινόπουλος προέβαλε ως δικαιολογία πως η Ευαγγελία έχει παίξει λιγότερο από όλες τις άλλες κοπέλες. Αμέσως, η Ευαγγελία τόνισε πως έχει ζητήσει πολλές φορές να παίξει, αλλά οι συμπαίκτες της την αφήνουν “στον πάγκο”.

Δείτε το στιγμιότυπο της κουβέντας των Ωκεανών από το Nomads

https://www.youtube.com/watch?v=6zjvVyzi5KU

Nomads: Λύγισε η Ευαγγελία Πλατανιώτη

Στο Συμβούλιο, οι Ωκεανοί ήταν αποφασισμένοι να δώσουν την αρνητική τους ψήφο στην Ευαγγελία, η οποία ψηφίστηκε από το σύνολο της ομάδας και είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση. Η ίδια δεν φάνηκε να κατανοεί τους λόγους για τους οποίους ψηφίστηκε και εξέφρασε στην κάμερα τα παράπονα της, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

«Η αλήθεια είναι πως με πείραξε γιατί κάποιες φορές άκουγα “η Ευαγγελία είναι δυνατή και γι’ αυτό τον λόγο θα είναι στην Μονομαχία, κι η Ευαγγελία είναι πιο αδύναμη στα αγωνίσματα κι γι’ αυτό την ψηφίζουμε”. Αυτό με πείραξε, γιατί ουσιαστικά φάσκεις και αντιφάσκεις», την είδαμε να λέει, ενώ φανερά στεναχωρημένη σημείωσε: «Δεν πιστεύω ότι όλες οι συμπεριφορές των συμπαικτών μου είναι αληθινές».

https://www.youtube.com/watch?v=MRLZLn7yBeI

Στο επόμενο Nomads

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ο αποψινός αγώνας για το έπαθλο στο Nomads. Πρόκειται για το αγώνισμα των Αρχηγών, όπου ο νικητής εξασφαλίζει ένα μεγάλο έπαθλο που θα απολαύσει όλη η ομάδα του. Μετά από τον τραυματισμό και του Γιώργου Κατσινόπουλου, οι Ωκεανοί πρωτοτύπησαν και ρίχνουν στη μάχη την προτεινόμενη προς αποχώρηση Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Η 23χρονη Ολυμπιονίκης παλεύει με όλες της τις δυνάμεις απέναντι στους δύο άντρες, οι οποίοι υπερισχύουν σε δύναμη και αντοχή. Είναι ο δικός της αγώνας να αποδείξει στην ομάδα της την αξία της.

Στο τρέιλερ βλέπουμε, επίσης, τις δυνάμεις της Φωτιάς να εξασθενούν από την πείνα και την ταλαιπωρία κάτω από την βροχή. Οι προμήθειες τελειώνουν και τα πράγματα γι’ αυτούς δυσκολεύουν πολύ.

Ποιος θα κερδίσει το έπαθλο απόψε και τι θα είναι άραγε αυτό;

https://youtu.be/WpPyqXsxxjg

Media Τελευταίες ειδήσεις