Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Nomads: Ποιοι θα είναι οι άλλοι δύο μονομάχοι

Nomads

Όσο το Nomads οδεύει προς το τέλος του, τόσο δυσκολεύουν τα πράγματα. Απόψε άλλα δύο άτομα δεν θα γλιτώσουν την μονομαχία της Πέμπτης.

Άλλη μία αποχώρηση παρακολούθησε χθες στο Nomads το τηλεοπτικό κοινό. Ο Λευτέρης Χατζηιωάννου, το new entry του ριάλιτι, δεν πρόλαβε να προσαρμοστεί καλά καλά μέσα στην ομάδα και φτιάχνει βαλίτσα για Ελλάδα. Ο Νίκος Αναδιώτης έμεινε έκπληκτος με την ψηφοφορία που τον ανακήρυξε μονομάχο της Πέμπτης μαζί με τον Κωνσταντίνο Οροκλό. Δείτε τι έγινε χθες και τι θα δούμε σήμερα. 

Τι έγινε χθες στο Nomads

Λίγο πριν το αγώνισμα στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε για άλλη μία φορά μια αναπάντεχη αποχώρηση.

«Ο Λευτέρης Χατζηιωάνου αποχωρεί από το Nomads. Ήρθε η γνωμάτευση κι έχει μια ιδιαίτερα σημαντική κάκωση στο γόνατο και πρέπει να φύγει για την Κύπρο», είπε ο παρουσιαστής. Ο Κύπριος personal trainer  αποχώρησε από το Palawan λόγω τραυματισμού στο γόνατο που τον ταλαιπωρούσε πολύ.

https://www.instagram.com/p/BcAu_35Fq1O/?taken-by=nomadsant1

Οι παίκτες ακριβώς μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Λευτέρη Χατζηιωάννου, ήταν έτοιμοι να τα δώσουν όλα στο αγώνισμα ασυλίας. Οι παίκτες καλούνταν να γαντζωθούν από κορμούς και να κρατηθούν επάνω τους για όση περισσότερη ώρα μπορούσαν.

Ο Κωνσταντίνος Οροκλός έκανε τις πιο αποτυχημένες προσπάθειες και έτσι ανακηρύχθηκε ο πρώτος μονομάχος της Πέμπτης.  Ενώ η Αποστολία Ζώη ήταν αυτή που κατάφερε να μείνει περισσότερη ώρα πάνω στον κορμό. Η γνωστή τραγουδίστρια εξασφάλισε με αυτόν τον τρόπο την παραμονή της στο παιχνίδι και κανείς δεν μπορούσε να την ψηφίσει για δεύτερο μονομάχο.

Οι παίκτες οδηγήθηκαν στο συμβούλιο, προκειμένου να βγάλουν τον δεύτερο υποψήφιο. Ο Νίκος Αναδιώτης πήρε έξι ψήφους από τους Κολέτσα, Παρασκευά, Ζώη, Μιλλούση, Αλεξάνδρου, Οροκλό και βγήκε δεύτερος μονομάχος. Η ψηφοφορία άφησε έκπληκτο τον γνωστό ηθοποιό. Ωστόσο δήλωσε ότι το παιχνίδι τώρα έχει γίνει ατομικό, ο ανταγωνισμός μεγαλώνει και μια τέτοια ψηφοφορία είναι κατανοητή.

Τι θα δούμε απόψε

https://www.instagram.com/p/BcA7_-7ltFX/?taken-by=nomadsant1

Στο αποψινό επεισόδιο Nomads, άλλα δύο άτομα δεν θα γλιτώσουν την ψηφοφορία της Πέμπτης. Εκτός της νικήτριας στην πρώτη ασυλία, Αποστολίας Ζώη και των μονομάχων Νίκου Αναδιώτη και Κωνσταντίνου Οροκλού, οι υπόλοιποι παίκτες θα παλέψουν σε ένα ακόμη αγώνισμα ασυλίας.  Ένας από αυτούς, θα αποχωρήσει στο επεισόδιο της Πέμπτης.

Απόψε το βράδυ αναμένεται να δούμε όπως φαίνεται και στο τρέιλερ έναν άνευ προηγουμένου καβγά μεταξύ του Γιώργου Κατσινόπουλου και της Αποστολίας Ζώη. Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Παρασκευάς φαίνεται να κατηγορεί τον πρωταθλητή του Brazilian Jiu Jitsu ότι έφαγε παραπάνω απ’ όσο έπρεπε και η Αποστολία συμφώνησε.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Γιώργος Κατσινόπουλος να γίνει έξαλλος. «Δεν μπορώ να μπω σε διάλογο με ανθρώπους που με κοροϊδεύουν κατάματα. Η Αποστολία είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Αυτό που έκανε σήμερα το έχει κάνει πάρα πολλές φορές. Τα κάνει όπως θέλει, τα μαγειρεύει και μετά έρχεται on camera να σου ζητήσει συγγνώμη και να κάνουμε διάλογο. Δεν υπάρχει κανένας διάλογος, οι σχέσεις τελείωσαν. Οι ομάδες έχουν χωριστεί, ο καθένας το φαγητό του», δηλώνει ο ίδιος στην κάμερα του Nomads.

«Όλο αυτόν τον καιρό μπορώ να ανεχτώ ότι θέλεις να μου κάνεις. Θα το καταπιώ, θα συνεχίσω και θα βρω μόνος μου την άκρη. Ένα πράγμα μόνο, μην μου πειράξεις το φίλο μου», τόνιζε συγκινημένος ο Γιώργος Μαυρίδης που πήρε ανοιχτά το μέρος του πρωταθλητή.

Δείτε το τρέιλερ:

https://www.youtube.com/watch?v=j9G2vlODMzw

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις