Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Nomads: Πρώτος αγώνας ατομικής ασυλίας!

Nomads: Πρώτος αγώνας ατομικής ασυλίας!

Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads θα παρακολουθήσει το κοινό για πρώτη φορά, ατομικό αγώνισμα ασυλίας. Δείτε πώς θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Λίγες εβδομάδες προβάλλεται το ριάλιτι επιβίωσης Nomads, από ό,τι φαίνεται όμως ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα! Απόψε θα παρακολουθήσει το κοινό το πρώτο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας.

Τι έγινε χθες στο Nomads

Στο χθεσινό αγώνισμα του Nomads, οι παίκτες έπρεπε να αλειφτούν με σαπούνι και να κυλήσουν σε μία πίστα. Ύστερα, καλούνταν να βγουν στην άλλη πλευρά όσο πιο γρήγορα γίνεται και να ρίξουν με σουτ μια μπάλα σε μία τρύπα.

Σε 1ώρα νέο επεισόδιο #NomadsGR θα το χάσεις?

Gepostet von Nomads ANT1 am Dienstag, 24. Oktober 2017

Οι Νομάδες της Φωτιάς κατάφεραν χθες το… ακατόρθωτο. Εκεί που οι Ωκεανοί είχαν την νίκη στο τσεπάκι τους, τελικά έγινε η ανατροπή. Οι Διάσημοι μετά από μια υπερπροσπάθεια κατάφεραν να εξοντώσουν τους αντιπάλους τους, παρόλο που στην αρχή οι Ωκεανοί είχαν το προβάδισμα, όχι όμως με μεγάλη διαφορά.

Έτσι, οι Διάσημοι πανηγύρισαν χθες τη νίκη τους, αφού τους ήταν πολύ σημαντική. Οι παίκτες χάρη στην εξαιρετική τους ταχύτητα και την τύχη τους, κέρδισαν την παραμονή τους για ακόμη μία εβδομάδα στο Palawan. Οι Ωκεανοί βρέθηκαν στη δύσκολη θέση να ψηφίσουν εκείνους που θα έμπαιναν στη διαδικασία αποχώρησης. Απόψε θα δει το τηλεοπτικό κοινό του Nomads ποιος θα είναι ο πρώτος μονομάχος για το αγώνισμα της Παρασκευής.

Τι θα δούμε σήμερα

https://www.instagram.com/p/BapVUxzFrOY/?taken-by=nomadsant1

Το πρώτο ατομικό αγώνισμα ασυλίας είναι γεγονός. Ο νικητής θα κερδίσει την πολυπόθητη ασυλία. Στο αγώνισμα αυτό δεν θα αγωνιστούν τα μέλη που προέρχονται από την ομάδα της Ζούγκλας. Θα αγωνιστεί συγκεκριμένα, η ομάδα των Ωκεανών, που έχασε στο χθεσινό ομαδικό αγώνισμα ασυλίας.

Στο σημερινό αγώνισμα της ατομικής ασυλίας θα παίξει ο κάθε παίκτης ξεχωριστά. Ο Μιχάλης Ζαμπίδης θα μείνει εκτός λόγω του υψηλού πυρετού που σύμφωνα με την γιατρό της παραγωγής, τον καθιστά ανίκανο να παίξει. Ο παίκτης που δεν θα τα καταφέρει, θα αποκλειστεί.

Στη συνέχεια θα γίνουν 2 ημιτελικοί όπου θα παίξει ένας εναντίον ενός. Στον τελικό θα συμμετέχουν οι δυο νικητές από τους ημιτελικούς. Ο τελικός νικητής θα κερδίσει την ατομική ασυλία.

https://www.facebook.com/nomadsant1/photos/a.1292195657574973.1073741829.1208953009232572/1325237114270827/?type=3&theater

Ο παρουσιαστής του Nomads, Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ζητήσει από τους τηλεθεατές να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη από τα άτομα που θα έχουν χάσει στο ατομικό αγώνισμα. H ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τη 01:00. Το μέλος της ομάδας με τις λιγότερες θετικές ψήφους θα είναι ο δεύτερος μονομάχος. Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στο επεισόδιο της Παρασκευής. 

Στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου το κλίμα είναι διαφορετικό. Οι Διάσημοι και οι Νομάδες της Ζούγκλας φαίνονται πιο χαλαροί και με ευχάριστη διάθεση, ενώ οι Ωκεανοί, όχι. Οι παίκτες της μπλε ομάδες νιώθουν περίεργα που θα αγωνιστούν ο ένας εναντίον του άλλου μετά από τόσες εβδομάδες άρτιας συνεργασίας. 

Τι εκπλήξεις περιμένει απόψε το βράδυ το τηλεοπτικό κοινό; Πώς θα διαμορφωθεί το κλίμα ανάμεσα στους Ωκεανούς που πρώτη φορά θα αγωνιστούν ο ένας εναντίον του άλλου; Ποιος θα είναι ο πρώτος και ο δεύτερος μονομάχος; Ποιοι θα φτάσουν ένα βήμα μπροστά στην παραμονή τους στο νησί και την διεκδίκηση του πολυπόθητου χρηματικού επάθλου; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες απόψε το βράδυ.

Media Τελευταίες ειδήσεις