Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Nomads: Πρώτος μονομάχος ο Ζαμπίδης – Υπαινιγμοί για στημένη ψηφοφορία

Nomads

Μετά την ήττα των Ωκεανών, πρώτος μονομάχος επιλέχθηκε ο Ζαμπίδης. Στο αποψινό επεισόδιο Nomads οι εντάσεις συνεχίζονται…

Άνω κάτω έγιναν χθες οι Ωκεανοί μετά την ήττα τους στο παιχνίδι της ομαδικής ασυλίας. Σήμερα στο Nomads οι εντάσεις συνεχίζονται. Ο Μιχάλης Ζαμπίδης ζητά εξηγήσεις από την Δήμητρα Φραντζή και το σκεπτικό της ψήφου της. Δείτε τι έγινε χθες και τι θα δει το τηλεοπτικό κοινό απόψε το βράδυ.

Ο Ζαμπίδης πρώτος μονομάχος και η “στημένη ψηφοφορία”

Στο αγώνισμα ασυλίας οι δύο ομάδες του Nomads έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να παραμείνουν στο παιχνίδι. Παρά την υπερπροσπάθεια των Ωκεανών, οι Διάσημοι ήταν αυτοί που τελικά κατάφεραν να κερδίσουν την πολυπόθητη ασυλία. 

https://www.instagram.com/p/BbcrNhyFqSK/?taken-by=nomadsant1

Έτσι, οι Ωκεανοί οδηγήθηκαν στο Συμβούλιο και καλούνταν να επιλέξουν ποιος θα είναι ο πρώτος μονομάχος. Από την ψηφοφορία των παικτών πρώτος μονομάχος βγήκε ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Η ψήφος της Δήμητρας Φραντζή πήγε στον Γιώργο Κατσινόπουλο με την αιτιολογία ότι δεν πλένει τα ρούχα του. Αυτό παραξένεψε τον παγκόσμιο πρωταθλητή κικ μποξ.

“Ξαφνιάστηκα. Είναι λογικό να αρχίσει η μεθοδικότητα. Από εκεί και πέρα όσον αφορά σε αυτά που είπε ο Λευτέρης, άκουσα τα μισά. Έχουμε πει από την αρχή ότι ο διάλογος είναι το καλύτερο μέσο για επικοινωνία. Οπότε να επικοινωνήσουμε γιατί κι εγώ αντίστοιχα έχω κάποια πραγματάκια τα οποία δεν μετέφερα. Λογική βλέπω την επικοινωνία των παιδιών ώστε να είμαι μονομάχος τις επόμενες ημέρες”, δήλωσε ο ίδιος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αφήνοντας υπονοούμενα για “στημένη ψηφοφορία”.

https://www.youtube.com/watch?v=4qydPcwmpzI

“Δεν ξέρω αν έχει υπάρξει επικοινωνία πίσω από όλο αυτό ή αν είναι τυχαίο. Μπορεί να είναι τυχαίο, αλλά μπορεί και να μην είναι. Και τα δύο σενάρια είναι λογικά στο μυαλό μου. Αλλά είναι οκ, προχωράμε”, συμπλήρωσε ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Την ίδια ώρα η ομάδα των Διασήμων μπορεί να επέστρεψε στις αντίξοες συνθήκες διαβίωσης στην παραλία, όμως ήταν χαρούμενη που δεν θα χάσει κανέναν παίκτη της αυτήν την εβδομάδα.

Τι θα δούμε απόψε

https://www.instagram.com/p/BbeUV2cFAR4/?taken-by=nomadsant1

“Εντάξει, ξεκίνησε καλά αυτή η μέρα!”, δηλώνει στην κάμερα του Nomads και στο τρέιλερ, η Αποστολία Ζώη κάνοντας φανερό ότι οι Διάσημοι έχουν ηρεμήσει. Στην ομάδα των Ωκεανών τα πράγματα δεν βαίνουν το ίδιο καλά…

Το βαρύ κλίμα συνεχίζεται και απόψε στην ομάδα των Ωκεανών. “Η ομάδα είναι έτοιμη για την ασυλία ή για άσυλο;”, ρωτά χαριτολογώντας ο Γιώργος Κατσινόπουλος. Και όσο αστείο μπορεί να φάνηκε στην ομάδα αυτή η δήλωσή του, άλλο τόσο σοβαρό έγινε το κλίμα μετά. Ο Μιχάλης Ζαμπίδης έσπασε τη σιωπή του προκαλώντας την οργή του Γιώργου Κατσινόπουλου. Στη μέση… η Δήμητρα Φραντζή.

Σήμερα, οι μπλε – εκτός του Μιχάλη Ζαμπίδη –  θα παλέψουν για την ατομική τους ασυλία. Ποιος θα είναι ο δεύτερος μονομάχος; Ποιος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι αυτήν την εβδομάδα; Πώς θα διαμορφωθεί το κλίμα στην ομάδα των Ωκεανών; Τι εκπλήξεις περιμένει παίκτες και κοινό στο ριάλιτι επιβίωσης Nomads; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Media Τελευταίες ειδήσεις