Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Nomads: Στο κόκκινο… οι Κόκκινοι και μαύρη μέρα για τους… Μπλε

Nomads

Την τελευταία αποχώρηση πριν τα ατομικά παιχνίδια θα παρακολουθήσουμε απόψε στο Nomads. Η ένωση ίσως τους… ενώσει αλλά ίσως κόψει τις μέχρι τώρα σχέσεις μια για πάντα!

Εξαντλημένοι παραμένουν οι μπλε στην παραλία του Nomads μετά από συνεχόμενες ήττες, την ίδια ώρα που ενώ κερδίζουν οι Διάσημοι είναι χωρισμένοι σε δύο “ομάδες”, που η μία μιλά εναντίον της άλλης άνευ προηγουμένου. Μόνο η ένωση θα τους σώσει!

Στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads έγινε το έλα να δεις! Οι Ωκεανοί δεν λένε να πατήσουν στα πόδια τους και η ψυχολογία τους έχει πέσει, ενώ η μία “κλίκα” των Κόκκινων δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά κατά της άλλης προκαλώντας ένας δυσάρεστο κλίμα στην ομάδα τους. Όλα αυτά ενώ αναμένεται σε λίγες μέρες η ένωση που ίσως τους… ενώσει αλλά και ίσως κόψει τις μέχρι τώρα σχέσεις μια για πάντα…

Τι έγινε χθες πριν το αγώνισμα του Nomads

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=CBhUccSyytk

Λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα και μετά από ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου προκλήθηκε ένταση ανάμεσα στις δύο “ομάδες” της Φωτιάς. Όλα ξεκίνησαν από την απόφαση της παραγωγής να στείλει τους διάσημους παίκτες να φτιάξουν μια ταμπέλα για το χωριό. 

Μαυρίδης, Αναδιώτης και Χατζηιωάννου δήλωσαν ότι δεν μπορούν να πάνε γιατί είναι τραυματισμένοι. Όμως αυτό προκάλεσε αντιδράσεις από την Κολέτσα, την Ζώη, τον Αλεξάνδρου και τον Οροκλό που τόνισαν ότι και αυτοί δεν είναι στα καλύτερά τους.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέφερε στην κάμερα του Nomads: «Βλέπεις άντρες σε εισαγωγικά βγάζουν την ουρά τους απ’ έξω σε οτιδήποτε σκληρό και αν συμβεί».  «Δεν νομίζω ότι έχω δείξει ότι είμαι άνθρωπος που τεμπελιάζω ή που δεν βοηθάω σε εργασίες. Όπου χρειαστεί πρώτος είμαι, ειδικά στις εργασίες. Δεν μπορώ να ασχοληθώ, γιατί ασχολούνται, έχω δικά μου προβλήματα να αντιμετωπίσω», είπε προς υπεράσπισή του ο Μαυρίδης.

Το σερί των Διάσημων συνεχίστηκε

https://www.instagram.com/p/Bbz61ckFloz/?taken-by=nomadsant1

Το αγώνισμα της επικοινωνίας παρακολούθησε χθες το τηλεοπτικό κοινό του Nomads. Οι δύο ομάδες κατέθεσαν σώμα και ψυχή για την πολυπόθητη νίκη. Αυτή τη φορά μάλιστα οι Ωκεανοί δεν τα παράτησαν και πάλεψαν έως τέλους για να κατακτήσουν το έπαθλο που περιελάμβανε φαγητό, διασκέδαση και επικοινωνία.

Οι παίκτες καλούνταν να περάσουν εμπόδια και να συλλέξουν αντικείμενα με κλειστά τα μάτια. Έχοντας τυφλή εμπιστοσύνη σε έναν συμπαίκτη τους που τους εξηγούσε πού και τι πρέπει να κάνουν, άλλοι τα κατάφεραν και άλλοι όχι. Οι Διάσημοι συνεργάστηκαν καλύτερα και αναδείχθηκαν νικητές. Ο τραυματισμός της Δήμητρας Φραντζή στη μύτη που την έκανε να αποχωρήσει από την αναμέτρηση, έριξε την ψυχολογία των συμπαικτών της. Έτσι, οι «κόκκινοι» επικράτησαν με 10-7 συνεχίζοντας ένα απίστευτο σερί νικών.

Τι θα δούμε απόψε

https://www.instagram.com/p/Bb0D9MylkB9/?taken-by=nomadsant1

Την τελευταία αποχώρηση πριν γίνει το παιχνίδι ατομικό έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό του Nomads, απόψε. Ο Μάνος Πίντζης θα αγωνιστεί με έναν παίκτη της ομάδας του. Αυτόν που θα έχει συγκεντρώσει τις λιγότερες θετικές ψήφους από την ψηφοφορία του κοινού που προηγήθηκε αυτήν την εβδομάδα.

Ύστερα από την αποψινή αποχώρηση, θα αρχίσουν τα ατομικά αγωνίσματα. Από τότε, ο κάθε παίκτης θα παίζει για την πάρτη του και τα έπαθλα θα αφορούν αποκλειστικά αυτόν. Αυτό θα αλλάξει τα δεδομένα αλλά ενδεχομένως και τις σχέσεις των παικτών.

Ποιος θα είναι ο δεύτερος μονομάχος που θα έρθει αντιμέτωπος με τον Μάνο Πίντζη; Πώς θα διαμορφωθεί το κλίμα των παικτών μετά την ένωση και τα ατομικά παιχνίδια; Σε τι κατάσταση θα βρίσκεται η Δήμητρα Φραντζή μετά τον τραυματισμό της; Τι άλλες εκπλήξεις περιμένει παίκτες και κοινό τις επόμενες εβδομάδες που το ριάλιτι επιβίωσης θα οδεύει προς το τέλος του; Όλες οι απαντήσεις στις τηλεοπτικές μας οθόνες απόψε στις 21:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις