Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Nomads: Η τελευταία μάχη για την Επικράτεια είναι γεγονός

Nomads

Το Nomads οδεύει προς το τέλος του, όχι όμως και οι εκπλήξεις που κρύβει. Δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης αποχώρησε και τις επόμενες εβδομάδες, όσο πάει και οι παίκτες θα μειώνονται… Δείτε τι έγινε στο χθεσινό επεισόδιο και τι θα δούμε την Κυριακή.

Τι έγινε χθες στο Nomads

Την αποχώρηση της εβδομάδας παρακολούθησε χθες το τηλεοπτικό κοινό. Οι τέσσερις μονομάχοι, Κωνσταντίνος Οροκλός, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Μιχάλης Ζαμπίδης και Νίκος Αναδιώτης έκατσαν στα σκαμπό και περίμεναν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να τους ανακοινώσει το τελικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού.

https://www.instagram.com/p/BcIfRkjlbdr/?taken-by=nomadsant1

Όλοι οι παίκτες φάνηκαν αγχωμένοι και την ίδια στιγμή έτοιμοι να παλέψουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Ο παρουσιαστής του Nomads ενημέρωσε τους παίκτες ότι ο Κωνσταντίνος Οροκλός και ο Νίκος Αναδιώτης την γλίτωσαν, αφού έλαβαν τις περισσότερες θετικές ψήφους του κοινού.

Έτσι, Δημήτρης Αλεξάνδρου και Μιχάλης Ζαμπίδης καλούνταν να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο Παλαουάν. Και οι δύο κατέθεσαν σώμα και ψυχή για να καταφέρουν να νικήσουν. Μετά από μία υπερπροσπάθεια του Iron Mike τελικά… λύγισε και το γνωστό μοντέλο κατάφερε να τον νικήσει. Επομένως, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα παραμείνει στο Nomads για τη διεκδίκηση του πολυπόθητου επάθλου.

https://www.instagram.com/p/BcIo1A0lCPQ/?taken-by=nomadsant1

Ο ίδιος λίγο μετά το αγώνισμα, δήλωσε στην κάμερα του Nomads ότι δεν θα άλλαζε τίποτα και φεύγει πλήρης. “Μετά από δύο μήνες στο Παλαουάν, μπορώ να πω ότι είμαι πλήρης από όλες τις απόψεις. Ολοκλήρωσα την αποστολή μου και φεύγω πλήρης από όμορφες αναμνήσεις αλλά και από όλο αυτό το μεγάλο σχολείο”.

“Ανυπομονώ να γυρίσω στην Ελλάδα χαρούμενος και να κάνω όσα μου έλειψαν. Μου έλειψαν τα πάντα. Ευχαριστώ πολύ όλον τον κόσμο. Εις το επανιδείν “, είπε χαρακτηριστικά λίγο πριν την αποχώρηση του από το ριάλιτι επιβίωσης.

Nomads

Τι θα δούμε την Κυριακή

Για την παραμονή στην πολυτελή βίλα θα παλέψουν οι παίκτες στο επεισόδιο της Κυριακής. Πρόκειται για το τελευταίο αγώνισμα επικράτειας. Κανείς δεν θέλει να μένει στην παραλία και στις αντίξοες συνθήκες διαβίωσης της. Οι παίκτες αρχίζουν να κουράζονται και οι δυνάμεις τους έχουν εξαντληθεί. Παρόλ’ αυτά όλοι θα δώσουν το εκατό τοις εκατό των δυνάμεών τους για τη νίκη στο πολυπόθητο έπαθλο.

Την ίδια στιγμή, οι κλίκες γίνονται όλο και πιο ισχυρές. Η κάθε “ομάδα” προσπαθεί να αποφεύγει την αντίπαλη, ώστε να μην προκαλούνται καβγάδες. Άλλωστε, η ψυχολογική πίεση είναι μεγάλη και αυτή ήταν μάλιστα που έκανε την Χριστίνα Κολέτσα να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

https://www.instagram.com/p/BcKSU3KlAQo/?taken-by=nomadsant1

Ποιος παίκτης θα καταφέρει να νικήσει το έπαθλο; Πώς θα επηρεάσει τους παίκτες η αποχώρηση του Μιχάλη Ζαμπίδη; Πώς θα διαμορφωθεί το κλίμα των παικτών όσο το ριάλιτι οδεύει προς το τέλος του; Τι άλλες εκπλήξεις κρύβει το Nomads; Το νέο επεισόδιο της Κυριακής αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Media Τελευταίες ειδήσεις