Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Nomads τελικός: Τι θα γίνει από δω και πέρα

Nomads

Απανωτές αποχωρήσεις και πολύ ένταση μέχρι τον τελικό θα έχουν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες του Nomads. Δείτε τι θα δούμε την Κυριακή.

Πολύ άγχος θα έχουν να αντιμετωπίσουν από εδώ και πέρα οι παίκτες του Nomads. Τα δεδομένα αλλάζουν και όλοι θα πρέπει να αποδείξουν ότι αξίζουν μια θέση στον τελικό. Δείτε τι έγινε χθες και τι θα δούμε την Κυριακή.

Τι έγινε χθες στο Nomads

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην αρχή του επεισοδίου ενημέρωσε τους παίκτες τι θα γίνει από δω και πέρα. “Να σας πω τι θα συμβεί την Κυριακή. Αγώνισμα ατομικής ασυλίας. Ένας νικητής παίρνει το λευκό περικάρπιο για εκείνη την ημέρα και μόνο, για λίγες ώρες δεν θα έχει άγχος. Οι δύο ηττημένοι από το παιχνίδι είναι υποψήφιοι μονομάχοι και ο ένας θα ψηφιστεί με την διαδικασία που ξέρουμε, τρεις λοιπόν. Την ίδια μέρα, από τον αγώνα ερχόμαστε κατευθείαν στην αρένα. Μαθαίνουμε τι συνέβη με την ψηφοφορία των τηλεθεατών. Ο ένας σώζεται, οι δύο μονομαχούν και αποχωρεί ο ηττημένος”, είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Και συνέχισε: “Την Δευτέρα ξανά αγώνας ατομικής ασυλίας. Ένας παίρνει το λευκό περικάρπιο, οι δύο τελευταίοι του αγωνίσματος θα είναι υποψήφιοι. Ψηφίζεται εσείς τον τρίτο, ερχόμαστε αμέσως στην αρένα. Βλέπουμε τι έγινε με την ψηφοφορία των τηλεθεατών, μονομαχούν οι δύο και ο ηττημένος αποχωρεί. Όταν μετά τον αγώνα σήμερα, δούμε ποιοι έξι θα μείνετε, θα ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές. Ο κόσμος θα ψηφίσει και για τις δύο ημέρες, και για την Κυριακή και για την Δευτέρα”.

https://www.instagram.com/p/Bcsmq9aHAiL/?taken-by=nomadsant1

Και αφού οι παίκτες του Nomads ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις, οι τρεις υποψήφιοι μονομάχοι έκατσαν στα σκαμπό να μάθουν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού. Ο Γιώργος Μαυρίδης σώθηκε για άλλη μία φορά, έτσι Δήμητρα Φραντζή και Αποστολία Ζώη μονομάχησαν.

Οι δύο παίκτριες έβαλαν τα δυνατά τους για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι. Μία όμως ήταν αυτή που κατάφερε να εξολοθρεύσει την αντίπαλό της και αυτή ήταν η Αποστολία Ζώη. Η γνωστή τραγουδίστρια σημείωσε υψηλότερο σκορ και τα κατάφερε.

Η Δήμητρα Φραντζή δεν επιστρέφει στην Ελλάδα, αλλά στη βίλα μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Εκεί θα μεταφέρονται πλέον όλοι οι παίκτες μέχρι τον τελικό του παιχνιδιού. Σκοπός είναι να δώσουν το παρών στην πολυαναμενόμενη αυτή μέρα. Η Αποστολία Ζώη συνεχίζει να διεκδικεί το πολυπόθητο χρηματικό έπαθλο.

Δείτε τις δηλώσεις της Δήμητρας Φραντζή μετά την αποχώρησή της:

https://www.instagram.com/p/BcsvILTHj1V/?taken-by=nomadsant1

Τι θα δούμε την Κυριακή – Ατομική ασυλία και αποχώρηση την ίδια μέρα!

Αλλάζουν όλα όσα ξέραμε από την Κυριακή. Ο μεγάλος τελικός πλησιάζει και οι απανωτές αποχωρήσεις είναι γεγονός. Όλοι οι παίκτες του Nomads την Κυριακή θα καταθέσουν σώμα και ψυχή για την ατομική ασυλία. Ο νικητής σώζεται για εκείνη την μέρα και εξασφαλίζει την παραμονή του.

Οι δύο που θα φανούν οι πιο αδύναμοι στο αγώνισμα θα είναι και αυτομάτως οι δύο υποψήφιοι μονομάχοι ενώ άλλος ένας θα ψηφιστεί από τους παίκτες. Έτσι, θα υπάρχουν τρεις υποψήφιοι μονομάχοι. Ο ένας θα σωθεί λίγο αργότερα από την ψηφοφορία του κοινού, ενώ οι δύο θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο Παλαουάν. Ένας θα νικήσει και θα παραμείνει στο παιχνίδι, ενώ ο άλλος θα αποχωρήσει και θα μεταφερθεί στη βίλα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Δήμητρα Φραντζή.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις