Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Nomads: Θα πέσουν κορμιά για το πολυπόθητο έπαθλο

Nomads

Μια αναμέτρηση άνευ προηγουμένου θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό του Nomads απόψε. Η Μαντώ Γαστεράτου δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί…

Όλοι οι παίκτες επιθυμούν το αποψινό έπαθλο, μία ομάδα όμως θα το κερδίσει… Τι έγινε χθες και τι θα δει απόψε το τηλεοπτικό κοινό του Nomads.

Πίντζης εναντίον Ζαμπίδη

Η απόφαση να είναι ο Μιχάλης Ζαμπίδης ο πρώτος μονομάχος, προκάλεσε εντάσεις. Ο Ζαμπίδης έκανε αιχμές για “στημένη ψυχολογία” και οι υπόλοιποι παίκτες με αποκορύφωμα τον Μάνο Πίντζη προσπαθούσαν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους και την απόφασή τους.

Μάλιστα ο γνωστός ηθοποιός στράφηκε κατά του παγκόσμιου πρωταθλητή Kick Boxing στην κάμερα του Nomads. “Το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο, δεν κάνουμε πάρτι. Ο Μιχάλης το έχει πάρει βαρέως. Δεν περίμενε ότι κάποιος ο οποίος έχει …πρόσωπο, είναι ο “αρχηγός της αγέλης”, να μπει μονομάχος, να ψηφιστεί κατά. Και αυτό νομίζω τον έχει τσακίσει. Κλασικό έργο, σαιξπηρικό, Ιούλιος Καίσαρ, εξουσία, προδοσία εκ των έσω. Ο καθένας πλέον εδώ στο Nomads έχει σκοπό να επιβιώσει, να ελιχθεί, να φτάσει μέχρι το τέλος, έστω να πάρει και το έπαθλο”.

https://www.instagram.com/p/BbfOFqGllxy/?taken-by=nomadsant1

Μετά από όλα αυτά, οι παίκτες της μπλε ομάδας κλήθηκαν να αγωνιστούν για την ατομική τους ασυλία. Μετά από μια υπερπροσπάθεια όλων των παικτών, μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Κατσινόπουλος στον τελικό με τον Μάνο Πίντζη.

Βασιλική Μιλλούση, Δήμητρα Φραντζή, Λευτέρης Παρασκευάς και Μάνος Πίντζης τέθηκαν στην διάθεση του τηλεοπτικού κοινού και όποιος έλαβε τις λιγότερες θετικές ψήφους, θα βρεθεί απέναντι από τον Μιχάλη Ζαμπίδη στη μονομαχία της Πέμπτης. Ο χαμένος θα αποχωρήσει από το Nomads, ενώ ο νικητής θα παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης και το νησί Παλαουάν.

https://www.instagram.com/p/BbfUaLnFeiT/?taken-by=nomadsant1

Μετά το αγώνισμα των μπλε για την ατομική ασυλία, η ομάδα της Φωτιάς καθόταν ήρεμη στην παραλία και απολάμβανε τον ουρανό και την γαλήνη της παραλίας. Η Μαντώ Γαστεράτου όμως φάνηκε ταλαιπωρημένη αφού το γόνατό της είναι βαριά τραυματισμένο και πονάει εδώ και αρκετές μέρες.

«Σήμερα η γιατρός μας μου είπε ότι θα ήταν καλύτερο να μην παίξω στο παιχνίδι και ότι πρέπει να κάνω κάποιες εξετάσεις γιατί είναι αρκετές οι μέρες που με ενοχλεί το γόνατό μου. Κι έτσι το γόνατο της… Μαντάρας τα έκανε μαντάρα, αλλά ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και να ξαναγυρίσω γρήγορα», είπε η Μαντώ Γαστεράτου.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=IR76fI1soUQ

Τι θα δούμε απόψε στο Nomads

Εκτός λοιπόν από την Μαντώ Γαστεράτου, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του Nomads είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα στο αποψινό πολυπόθητο έπαθλο. Το έπαθλο εκτός από φαγητό και γλέντι σε ένα αποκριάτικο πάρτι στο Ψαροχώρι, θα είναι και επικοινωνίας. Έτσι, οι παίκτες που θα κερδίσουν θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν βιντεοκλήση με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Φυσικά, μπλε και κόκκινοι θα καταθέσουν σώμα και ψυχή για το αποψινό έπαθλο. Και οι δύο ομάδες έχουν πολύ ανάγκη την επικοινωνία. Η ομάδα των Ωκεανών είναι για άλλη μία φορά, συγκινημένη στο άκουσμα του επάθλου, ενώ η ομάδα της Φωτιάς έχει ταλαιπωρηθεί στην παραλία και αυτό το έπαθλο θα κάνει στους παίκτες πολύ καλό στην ψυχολογία τους.

Ποια ομάδα θα κερδίσει στο αποψινό έπαθλο; Τι άλλες εκπλήξεις κρύβει το παιχνίδι του Nomads σε παίκτες και τηλεοπτικό κοινό; Ποιες θα είναι οι εξελίξεις με το γόνατο της Γαστεράτου; Όλες οι απαντήσεις στην τηλεοπτική μας οθόνη απόψε στις 21:00 στο Nomads.

Δείτε το τρέιλερ:

https://www.instagram.com/p/BbhIPCClkGU/?taken-by=nomadsant1

Media Τελευταίες ειδήσεις