Τετάρτη, 29 Μαΐ
21oC Αθήνα

Νόνη Δούνια για τις αλλαγές στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού: Μας δίνει έναν άλλο αέρα και αρέσει περισσότερο στον τηλεθεατή

Νόνη Δούνια για τις αλλαγές στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού: Μας δίνει έναν άλλο αέρα και αρέσει περισσότερο στον τηλεθεατή

“Το αν θα περνάμε εδώ καλύτερα και ενδεχομένως να αλλάξει η ψυχολογία μας λόγω ενός πιο άνετου πλατό, αυτό ενδεχομένως να επηρεάσει ακόμα πιο θετικά” ανέφερε η Νόνη Δούνια.

Νόνη Δούνια και Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραχώρησαν δηλώσεις στο Breakfast@star και στον Πάνο Παπαδόπουλο και μίλησαν για την αλλαγή του στούντιο που θα υπάρξει στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού.

“Θα δείτε ωραία πράγματα. Δεν μπορώ να αποκαλύψω τίποτα. Η υπομονή είναι αρετή. Μια χαρά πηγαίνουν οι προετοιμασίες.

Δεν αλλάζει κάτι στην ουσία. Είμαστε το ίδιο παρεάκι, η ίδια ενέργεια, το ίδιο κλίμα. Χωροταξικά είναι τα θέματα” είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

“Είμαστε πάρα πολύ καλά και οι προετοιμασίες πηγαίνουν υπέροχα. Είναι θετικό ότι αλλάζουμε στούντιο, είναι πιο ωραίος ο χώρος.

Νομίζω ότι μας δίνει έναν άλλο αέρα και αρέσει περισσότερο στον τηλεθεατή. Είναι πιο οικείο. Το μεταξύ μας ήταν από την αρχή πολύ καλό και θα είναι, οπότε δεν μας επηρεάζει αυτό.

Είμαστε μία πολύ δεμένη και καλή ομάδα, που περνάμε πολύ καλά. Το αν θα περνάμε εδώ καλύτερα και ενδεχομένως να αλλάξει η ψυχολογία μας λόγω ενός πιο άνετου πλατό, αυτό ενδεχομένως να επηρεάσει ακόμα πιο θετικά” ανέφερε από τη μεριά της η Νόνη Δούνια.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις