Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Νόνη Δούνια: «Με είχαν καλέσει σε ένα πρακτορείο και μου είπαν πως πρέπει να φτιάξω τη μύτη μου»

Νόνη Δούνια: «Με είχαν καλέσει σε ένα πρακτορείο και μου είπαν πως πρέπει να φτιάξω τη μύτη μου»

Όσα ανέφερε η Νόνη Δούνια.

Η Νόνη Δούνια παραχώρησε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα και μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις και την σχέση με τον σύζυγό της.

Πιο συγκεκριμένα, η Νόνη Δούνια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θεωρώ ότι η εικόνα πια μιας νέας γυναίκας είναι μια πολύ επιτηδευμένη και φτιαγμένη εικόνα.

Ναι, είναι ωραίο το photoshop και είναι ωραίο να μπαίνεις στη διαδικασία να βλέπεις τον εαυτό σου βελτιωμένο, Είναι υπέροχο. Κάπου όμως πρέπει να έχουμε ένα μέτρο, να υπάρχει και μια αλήθεια, μέσα σε όλο αυτό».

«Δεν μου αρέσουν οι αισθητικές επεμβάσεις που φαίνονται. Μου αρέσουν εκείνες που δεν φαίνονται. Στο ξεκίνημα μου με κάλεσαν σε ένα πρακτορείο και μόλις υπέγραψα συμβόλαιο μού είπαν πως πρέπει να φτιάξω τη μύτη μου γιατί ήταν πάρα πολύ μεγάλη!

Με αυτή την μύτη, όμως, έκανα καριέρα ως Ελληνίδα» πρόσθεσε η γοητευτική βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη μεσημεριανή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Μεγάλο Κανάλι.

Παράλληλα, η Νόνη Δούνια μίλησε για τον σύζυγο της με λόγια τρυφερά. «Έχω τέτοια σχέση με τον άνθρωπο μου, γιατί είμαστε 19 χρόνια μαζί, που δεν γίνεται να τον ζηλέψω. Τι να ζηλέψω; Τον θαυμάζω! Θέλω να αφιερώσει χρόνο και στους φίλους του και να ταξιδέψει. Σέβομαι πάρα πολύ την ελευθερία του άλλου. Κανένας δεν είναι δεδομένος και δεν ανήκουμε σε κανέναν»

Media Τελευταίες ειδήσεις